FCSB și-a luat țeapă! Rapid s-a răzgândit și oferă mai puține bilete pentru oaspeți. MM Stoica a rămas interzis

Bordei Radu / 18.07.2022, 19:10
FCSB și-a luat țeapă! Rapid s-a răzgândit și oferă mai puține bilete pentru oaspeți. MM Stoica a rămas interzis

A început deja derby-ul dintre FCSB și Rapid. Giuleștenii dau prima lovitură fanilor oaspeți. Aceștia trebuiau să primească un număr mare de bilete, dar nu mai este cazul. Suporterii FCSB-ului vor avea parte doar de un sector în peluza giuleșteană.

Scandal înainte de FCSB – Rapid. „Nu se țin de promisiune, le e teamă de noi”

Suporterii celor două echipe se înțeleseseră ca fanii FCSB-ului să ocupe întreaga peluză dinspre teatrul Giulești. Astfel, fanilor vicecampioanei le-ar fi revenit 2800 de bilete, urmând ca la partida retur Rapid să obțină o peluză întreagă pe Arena Națională. Cu toate acestea, se pare că giuleștenii s-au răzgândit și doar 600 de bilete, cota normală de bilete dedicate oaspeților, vor fi destinate celor de la FCSB.

Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400.

Astfel, la Peluza dinspre Teatru, vor sta cei care au abonamente la Peluza Sud, nemaifind relocați, precum și cei care își vor achiziționa abonamente sau bilete în perioada următoare, se arată în comunicatul Rapidului

Mihai Stoica a reacționat imediat și i-a ironizat pe rivali.

Aud cu stupoare că nu se țin de promisiune, deși fanii se înțeleseseră. Cred că le este frică de Peluza Nord, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport

Gigi Becali vinde iar FCSB, după startul greșit cu U Cluj

Remiza cu U Cluj l-a făcut pe patronul Gigi Becali să nu mai aibă așa încredere în echipa sa, înainte de meciul din Giulești. Finanțatorul și-a desființat jucătorii.

Nu mai stiu nici eu ce să cred. Nu ați văzut că Tănase este și patron, și antrenor. Nu avem lot. Joacă, mă, tu, că nu ai jucat nimic în prima repriză. După aia dai vina pe alții. Eu, dacă sunt în locul arabilor, zic: Băi, Becali, cât vrei pe Tănase? 7 milioane? Băi, dă-ne tu, nu îți dau nici 7 euro pe el. Pe Olaru nu îți dau nici 5 euro. Oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl așteaptă jucătorii pe el, stai, mă, că tu ești Olaru.

Eu caut să lichidez, nu mai caut atacant. Dacă e să îl vând, o să îl vând pe Olaru. Îl dau și pe Tănase, să scap, îl dau și pe Coman. Și jucăm și noi la locul 6. Dar nu mai am ce face. Am stat 21 de ani. Dar nu am ce face cu jucători din ăștia.

Dacă ajung în grupele Conference, normal că amân lichidarea. Întărim echipa și uite așa prelungim agonia”, a spus patronul FCSB, la Digisport