Meme Stoica îl ridiculizează pe Victor Angelescu: ”Patron secund la Rapid”. Ce l-a supărat pe oficialul FCSB

Radu Bordei 09.11.2022, 15:06
Meme Stoica îl ridiculizează pe Victor Angelescu: ”Patron secund la Rapid”. Ce l-a supărat pe oficialul FCSB

Meme Stoica își continuă războiul cu rivalii de la Rapid. Pe teren FCSB a câștigat clar, dar disputele sunt departe de a se termina. După ce l-a contrat pe Adrian Mutu, a venit rândul acționarului Victor Angelescu să intre în gura managerului FCSB.

Meme Stoica nu îl iartă nici pe Victor Angelescu. Mesajul ironic adresat acționarului rapidist

Lucrurile sunt departe de a se fi calmat între FCSB și Rapid, chiar dacă meciul s-a disputat. Cele două părți se contrează din cauza biletelor acordate galeriei rapidiste. Aceștia consideră că ar fi trebuit să primească mai multe, dar rivalii le amintesc că aceeași situație a fost și în tur. Mai mult, Mihai Stoica a fost deranjat, după ce Victor Angelescu ar fi afirmat că FCSB nu „se află în anul 2022, au rămas pe stil vechi”. Oficialul vicecampioanei a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Talentatul domn Angelescu, cel de a văzut sute de mii de meciuri, zice că suntem vechi și nu știm că e 2022 afară. Pentru că de ce? Pentru că le-am dat bilete la limita minimă. Adică 2400. Păi, da, domnule patron secund la Rapid, dar voi, care sunteți noi, ne-ați dat 600 în tur. Faceți un calcul sumar și veți descoperi că vă situați la limita ridicolului cu reproșurile. Data viitoare vom face reciprocitate pe peluze dacă vreți. O să fie 2023, dar vom face eforturi să ne updatăm, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Replica lui Mihai Stoica pentru Adrian Mutu. „Găinăriile s-au întâmplat la ei”

Managerul FCSB-ului a savurat mult victoria echipei sale în fața rivalei și nu a uitat să îi răspundă și lui Adrian Mutu. Acesta se declarase deranjat de faptul că galeria Rapidului a fost plasată pe inelul superior al Arenei Naționale. „A fost o găinărie” a catalogat Mutu acest gest. MM Stoica nu a rămas dator și a mai dat un „gol” rivalilor.

„Găinărie mare de tot este, dacă tot discutăm de păsări, ce s-a întâmplat în Giuleşti. Cea mai mare mizerie în ultraserie. Ei s-au înţeles să primească toată peluza, ai noștrii au făcut coregrafii, şi apoi au primit 600 de bilete. Aia a fost găinărie, mult găinaţ a curs la acel meci.

Ca să lămurim situația, nu i-am cocoțat acolo ca să îi jignim. Au stat la fel ca cei de la West Ham, de exemplu. Au avut un sector de 2.400 de suporteri. Dar ei nu au de unde să știe că așa se întâmplă și la Barcelona cu Real Madrid, de exemplu. Stau suporterii oaspeți cocoțați sus. A fost alegerea lor să aibă atâtea bilete. Ei s-au ocupat cu găinăriile, a explicat Stoica, la Orange Sport

Urmăriți Playsport.ro și pe