FCSB – UTA Arad 2-1. Victorie „cu cântec” pentru roș-albaștri. Florin Tănase a transformat două lovituri de la 11 metri extrem de controversate

Autori: Ștefănescu Dragoș, Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 23:26
FCSB – UTA Arad 2-1. Victorie „cu cântec” pentru roș-albaștri. Florin Tănase a transformat două lovituri de la 11 metri extrem de controversate

Partida dintre FCSB și UTA Arad a fost decisă de două decizii extrem de controversate luate de brigada de arbitri condusă de Marian Barbu. Florin Tănase a transformat două lovituri de la 11 metri vehement contestate de jucătorii arădeni.


FCSB 2-1 UTA Arad

Final de meci!

Min. 81: GOL FCSB! Florin Tănase marchează din nou din lovitură de la 11 metri, acordată în urma unui henț! Pe reluări s-a putut observa că înaintea acelui moment mingea părăsise suprafața de joc.

Min. 72: GOL UTA! Roger urmărește excelent o minge respinsă în față de Andrei Vlad, îl driblează cu sânge rece pe portarul FCSB-ului și înscrie în poarta goală!

Min. 46: A început repriza secundă!

Final de primă repriză pe Arena Națională!

Min. 22: GOL FCSB! Florin Tănase transformă fără emoții o lovitură de la 11 metri obținută de Octavian Popescu. Pe reluările oferite de televiziunile care au transmis meciul nu s-a putut observa un contact foarte clar între cei doi jucători implicați în fază.

Min. 1: A început meciul!


Echipele de start:

FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Șut, Olaru, Tănase – Cordea, Keșeru, Ov. Popescu
Rezerve: Straton, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, V. Gheorghe, OV. Popescu, Oaidă, Musi
Antrenor: Toni Petrea

UTA: Iacob – Baravykas, Medimorec, Shlyakhov, Vorobjovas – Passaglia, Roger, Ubbink – Miculescu, Dangubic
Rezerve: Balauru, Erico, Ilie, Dima, Batha, Antal, Isac, Hora, Bustea
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Marian Barbu / A1: Mircea Orbuleț, A2: Florin Neacșu


Echipe probabile:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu

Antrenor: Anton Petrea

UTA Arad: Balauru – Baravykas, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Vorobjovas – Ubbink, Miculescu, Rojer – Dangubic

Antrenor: Laszlo Balint

FCSB – UTA Arad, roș-albaștri obligați să câștige pentru a-și consolida locul 2

FCSB și UTA Arad se înfruntă în această seară de la ora 21:30 pe Arena Națională din București. Partida face parte din runda cu numărul 18 a Ligii 1. În urma noilor restricții sanitare impuse de autorități, meciul se va disputa fără suporteri în tribune.

Înaintea meciul din această seară, FCSB se află pe locul doi al Ligii 1, având 37 de puncte. Roș-albaștri vin după o serie expețională de 10 meciuri fără înfrângere. FCSB a jucat 9 partide pe teren propriu în acest sezon și a câștigat 8 dintre ele. Singurul egal a fost obținut în fața celor de la Sepsi, scor 1-1. De la venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică, FCSB a obținut două victorii, 3-1 cu FC Botoșani și 3-2 în deplasare cu Universitatea Craiova.

De cealaltă parte, UTA Arad se află pe locul 9, cu 25 de puncte. După un început de sezon fulminant, arădenii au avut o scădere de formă și au pierdut puncte prețioase. În ultimele patru etape, echipa arădeană a obținut doar două puncte, îndepărtându-se de locurile de play-off.

Toni Petrea, respect maxim pentru UTA Arad

Toni Petrea a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul pe care FCSB îl va juca împotriva celor de la UTA Arad. Tehnicianul roș-albaștrilor a avut numai cuvinte de laudă pentru echipa arădeană, pe care o consideră candidată la locurile de play-off. Petrea nu și-a putut ascunde dezamăgirea față de lipsa suporterilor din tribune la meciul de diseară.

Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care se luptă pentru play-off, care vine după o înfrângere pe teren propriu, dar care, în general, obține rezultate bune în deplasare. Trebuie să fim foarte atenți, le-am atras atenția jucătorilor asupra acestor aspecte. Cel mai important este ce facem noi pe teren, trebuie să intrăm montați, cu atitudine. Mă aștept la o replică bună, am văzut ultimul lor meci, au avut foarte multe ocazii de poartă, dar n-au reușit să marcheze.

Ne pare rău că nu putem avea suporterii lângă noi, nu știu ce să zic, nu avem puterea să decidem anumite lucruri. Nu știu dacă sunt avantajați alții, eu mă gândesc la noi. Eu discut tot timpul cu jucătorii, încerc să-i capacitez. Asta e situația, trăim vremuri tulburi. Când intrăm pe teren, trebuie să știm ce avem de făcut și să ne comportăm ca și cum ar fi lângă noi”, a declarat Toni Petrea.