Negocierea ascunsă dintre FCSB și Dan Petrescu. Mihai Stoica a dezvăluit totul în direct: „Am stat până la 6 dimineața”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.12.2021, 19:38
Negocierea ascunsă dintre FCSB și Dan Petrescu. Mihai Stoica a dezvăluit totul în direct: „Am stat până la 6 dimineața”

Dan Petrescu este fără îndoială cel mai de succes antrenor din Liga 1 în ultimii ani. De numele său sunt legate toate cele 4 titluri cucerite de CFR Cluj în ultimele 4 sezoane.

Astfel, nu este de mirare că „Bursucul” este dorit de conducerea FRF pe banca echipei naționale. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat la Cluj-Napoca pentru a negocia cu antrenorul CFR-ului, însă nu au reușit, cel puțin pentru moment, să îl convingă să dea curs ofertei.

Dan Petrescu a fost foarte aproape să semneze cu FCSB

Această nouă încercare nereușită a federalilor de a-i găsi înlocuitor lui Mirel Rădoi a atras din nou critici din partea oamenilor de fotbal din România. Aceștia susțin că Burleanu și colaboratorii săi nu fac decât un exercițiu de imagine în această perioadă în vederea alegerilor de la FRF care vor avea loc la începutul anului viitor.

Concret, aceștia ar face publice negocierile pe care le poartă cu antrenori titrați, chiar dacă știu că aceștia sunt indisponibili. Așa s-a întâmplat cu Gică Hagi și cu Răzvan Lucescu.

Pe lista oamenilor care susțin acest lucru s-a înscris și Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a explicat că astfel de negocieri se pot purta și fără ca el să apară imediat în spațiul public.

El a dat și un exemplu concret în acest sens. Stoica a dezvăluit cum Dan Petrescu a fost foarte aproape să preia FCSB în 2005, iar informația a apărut în spațiul public la destul de mult timp după finalizarea negocierilor.

Eu altceva nu înţeleg. De ce a trebuit neapărat să se ştie că se discută cu Petrescu dacă nu e clar? Eu cred că mai poate să fie şi o altă variantă. Mă duc şi vorbesc, dar eu pun pe altcineva, că eu am pe cineva oricând disponibil, dar arăt că am vorbit şi cu alţii.

Eu am fost cu Gigi la Petrescu, în 2005 şi n-a ştiut nimeni. S-a aflat după aia, la mult timp după aia. Şi-l doream de am stat până la 06:00 dimineaţa la el acasă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

„Pista” Petrescu la națională nu este abandonată definitiv

Revenind în prezent, există în continuare șanse ca Dan Petrescu să preia în cele din urmă banca echipei naționale. El a explicat că va da un răspuns final după ultimul meci oficial din acest an al CFR-ului, după ce va discuta în prealabil cu patronul Neluțu Varga. Antrenorul campioanei are o clauză de reziliere în valoare de 600.000 de euro.

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei”, a spus Dan Petrescu potrivit GSP.

Dan Petrescu a izbucnit după victoria cu Chindia: „E o crimă! Ne batem ca idioții!” Ce l-a nemulțumit pe antrenorul lui CFR Cluj

EXCLUSIV. Întâlnire de taină între Dan Petrescu și Denis Alibec! Jucătorul revine în lotul primei echipe a CFR-ului