FCSB va avea viață grea cu Hermannstadt. Organizatorii au anunțat sold-out pentru primul meci din 2023

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.01.2023, 19:44
FCSB va avea viață grea cu Hermannstadt. Organizatorii au anunțat sold-out pentru primul meci din 2023

FCSB va juca primul meci oficial din acest an duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, în deplasare, cu Hermannstadt. La partida care se va disputa pe noua arenă din Sibiu este așteptată o atmosferă de senzație.

Pe jucătorii de la FCSB îi așteaptă o atmosferă de „meci mare” la Sibiu

Oficialii clubului din Sibiu au anunțat că deja au fost vândute toate biletele disponibile pentru acest meci. Stadionul lui Hermannstadt are o capacitate totală de 12.363 de locuri. După cum se știe deja, din raționamente ce țin de securitate, la partidele de fotbal nu se pot vinde toate biletele, ci doar 90% din capacitatea totală a arenei. Astfel, la duelul cu FCSB, în tribune vor fi prezenți „doar” circa 12.000 de oameni. Chiar și așa, este de așteptat ca atmosfera creată de ei să fie una de „meci mare”.

Programul casei de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu va fi suspendat până la următorul meci pe care FCH îl va disputa pe teren propriu.

Potrivit legii nr.4 din ianuarie 2008 privind combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, ART.10, alin.2, pentru efectuarea accesului spectatorilor în arena sportivă, organizatorul de competiții sau jocuri sportive are obligația de a controla distribuirea biletelor, în limita locurilor admise, fără a depăși 90% din capacitatea arenei sportive.

Ne pare rău pentru toți cei care nu au reușit să achiziționeze bilete, dar vor mai avea ocazia la celelalte meciuri programate în Superliga, pe Stadionul Municipal Sibiu. Mulțumim tuturor celor care ne sunt și ne vor fi alături!”, au transmis cei de la Hermannstadt prin intermediul rețelelor de socializare.

Roș-albaștrii debordează de optimism înaintea reluării campionatului

Mihai Stoica i-a avertizat pe adversarii FCSB-ului din primele meciuri oficiale din 2023 că vor avea parte de o misiune aproape imposibilă. Managerul general al vicecampioanei României se bazează pe determinarea arătată de jucătorii lui Mihai Pintilii în cantonamentul din Antalya. De asemenea, MM a anunțat și că Leo Strizu va reveni pe banca tehnică la meciul de la Sibiu.

„Mă bucur enorm că nu avem accidentați după acest cantonament. Cred că încep în focuri cei care vor juca împotriva noastră. Am mare încredere, dacă ne vom prezenta cu jumătatea din determinarea pe care am văzut-o la anumite antrenamente, cred că doar noi ne putem împiedica. Pe bancă la Sibiu va fi deţinătorul de licenţă PRO, Strizu Mario Leonard. Alţii n-au cum să ne stea în faţă”, a spus managerul general al vicecampioanei României, citat de orangesport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe