Reintră Omrani în grațiile lui Gigi Becali? „Am lucrat foarte mult în cantonament, mă simt mai bine”

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.01.2023, 23:31
Reintră Omrani în grațiile lui Gigi Becali? „Am lucrat foarte mult în cantonament, mă simt mai bine”

În finalul anului trecut, Gigi Becali a anunțat că nu mai are așteptări de la Billel Omrani, după câteva meciuri mai slabe făcute de atacantul algerian. Acum, acesta a dat singurul gol al meciului din deplasare cu Hermannstadt și este decis să reintre în grațiile patronului.

Billel Omrani, pregătit să îl facă pe Gigi Becali să se răzgândească în privința lui

Omrani a spus că a lucrat din greu în cantonamentul din Antalya și astfel a „pierdut” câteva kilograme. Așadar, el susține că se află într-o formă fizică mult mai bună și acest lucru ar urma să se vadă din plin în evoluțiile lui din perioada următoare.

„Sunt foarte fericit că am dat gol, cea mai importantă este victoria echipei, bine că am câștigat, o echipă bună. Am vorbit cu Pintilii, să dau ce pot. Sunt foarte fericit. Ne place să jucăm 1-2-3, avem mare calitate în echipă. În cantonament fiecare antrenament a fost foarte bun. Am stat acasă 4 sau 5 luni, a fost greu să revin la sută la sută. Acum am lucrat foarte mult în cantonament, mă simt mai bine, am demonstrat pe teren, sper să continui așa și să câștigăm fiecare meci. E secret (n.r. cât a slăbit). Am pierdut mult, mă simt mai bine”, a spus Billel Omrani la finalul partidei de la Sibiu.

David Miculescu a fost surprins de titularizarea de la Sibiu

Fostul jucător de la UTA Arad a început meciul în flancul drept al atacului, în poziția ocupată de obicei de Andrei Cordea. Ulterior, la pauză, când Cordea a intrat în locul lui Compagno, Miculescu a fost trecut în centrul atacului. În minutul 68, a fost înlocuit cu Billel Omrani.

Nu mă așteptam (n.r. să fie titular), dar la Steaua (n.r. FCSB) toți ne pregătim foarte bine. Am venit după un cantonament greu. Tot timpul, primul meci este destul de greu. Am avut posesia, am avut cele mai mari ocazii, trebuia să intre și golul. M-am înțeles bine (n.r. cu Deian Sorescu), trebuie să mai strângem câteva meciuri, o să ne înțelegem foarte bine. Acolo au avut alte trasee de joc și acum trebuie să se obișnuiască și cu noi. Unde joc, vreau să îmi ajut cât mai mult echipa. Am îmbunătățit în cantonament toate aspectele și sperăm acum să le punem în practică. Acum sperăm că ne-am dat drumul și să câștigăm ambele meciuri. Sper la fiecare meci să dau tot ce am mai bun. Aștept să și înscriu. Să îi răsplătesc pe cei care au încredere în mine, normal”, a spus și David Miculescu la finalul partidei.

Concluziile lui Ștefan Târnovanu

„Un meci foarte, foarte greu, am întâlnit o echipă care a stat foarte bine în teren. Am avut emoții, mai ales la acel șut al lui Petrișor (Petrescu), am văzut-o în poartă, nu am mai avut reacție, dar mă bucur că a lovit bara. E o luptă strânsă, un campionat echilibrat, ne bucurăm foarte mult că am câștigat acest meci, pentru că urmează meciurile directe cu ei. A fost o revenire bună, pentru că nu am primit gol. Vlad a aparat senzațional, și-a făcut treaba foarte bine. E o concurență benefică pentru amândoi. Echipa se poate baza pe noi. Nu aș vrea să discut acest subiect, nu depinde de mine, indicațiile nu prea s-au auzit azi, pentru că fanii Sibiului au făcut o atmosferă foarte frumoasă. Foarte importantă victoria, aveam nevoie mare pentru moral, pentru încredere și pentru ce urmează”, a spus și portarul FCSB-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe