Femeia care l-a refuzat pe Ronaldo. „I-am dat flit! Nu e genul meu” – Galerie foto

Moldoveanu Camelia / 08.10.2021, 16:48

Ea este femeia care i-a dat cu flit lui Cristiano Ronaldo fără a sta nici măcar o secundă pe gânduri. A avut o relație de aproape 10 ani cu un alt star din fotbal, iar în prezent este unul dintre cele mai apreciate modele OnlyFans.

Cristiano Ronaldo a fost respins de un Model OnlyFans

Alice Goodwin este un model celebru care face ravagii pe OnlyFans. Britanica a avut o relație de aproape 10 ani cu Jermaine Pennant, șase ani fiind chiar și căsătoriți. Alice Goodwin și Jermaine Pennant s-au despărțit definitiv în 2020. Fotbalistul a devenit celebru după ce a fost cumpărat la doar 15 ani cu 2,5 milioane de euro de către Notts County.

Modelul a răspuns pe contul său de Instagram, urmărit de peste 350 de mii de oameni, la mai multe întrebări din partea fanilor. Printre altele, Alice Goodwin a primit întrebarea „Te-ai cuplat cu Ronaldo?”. Femeia de 36 de ani a fost foarte sinceră și le-a răspuns: „Nu, i-am dat cu flit, pentru că el nu este genul meu”.

Cristiano Ronaldo a început relația cu Georgina Rodriguez, actuala sa parteneră, în 2017. Cei doi au împreună o fiică, însă locuiesc împreună cu ceilalți trei copii ai fotbalistului de la Manchester United. Înainte de relația cu Georgina, Ronaldo a avut o viață amoroasă tumultoasă.

Are interzis de la mama sa să se căsătorească cu Goergina

Mama super-starului portughez, Dolores Aveiro, îi interzice fiului său se se căsătorească cu Georgina Rodriguez. Decalrția i-a șocat pe fanii fotbalistului de la Manchester United.

Îi recomand fiului meu să nu se căsătorească. Singurul lucru pe care și-l dorește femeia aceea este să profite de situație din punct de vedere economic. Frații lui Cristiano sunt de aceeași părere cu mine!”, a spus Dolores Aveiro, potrivit celor de la Marca.

Fostul fotomodel a dezvăluit că își dorește să se mărite cu starul lui Manchester United și că va spune „da” fără ezitare, în cazul în care Ronaldo îi va îi va pune întrebarea mult așteptată.

Căsătoria se află în planurile noastre, dar acum avem multe planuri interesante pentru viitor. Avem patru copii pe care trebuie să îi educăm și ne concentrăm foarte mult pe ei.”, spunea Georgina Rodriguez, în urmă cu doi ani.

Frumoasa brunetă are o fetiță cu internaționalul care deține cinci Baloane de Aur, dar se ocupă și de ceilalți copii ai lui Ronaldo: Cristiano Jr. (11 ani) și gemenii Eva Maria și Mateo (4 ani). Pare greu de crezut, dar se descurcă de minune!