Ronaldo jr. e noua senzație a fotbalului. La 11 ani, e mai bun decât tatăl său la aceeași vârstă

Bordei Radu / 22.09.2021, 16:40
Ronaldo jr. e noua senzație a fotbalului. La 11 ani, e mai bun decât tatăl său la aceeași vârstă

Fotbalul se pregătește pentru un nou Cristiano Ronaldo. Și nu este nicio surpriză, acesta vine tot din familia superstarului. Portughezul continuă să bată recorduri, la 36 de ani, dar nu se mulțumește cu asta. CR7 este conștient că nu mai are mulți ani de jucat, chiar și cu condiția lui fizică impecabilă. De aceea pregătește pe cel care să continue performanțele incredibile.

Cristiano Jr sau Cristianinho cum este poreclit deja impresionează, la 11 ani. Este și normal ținând cont că îl are pe tatăl lui drept antrenor. Așa că evoluția sa este una rapidă și în câțiva ani este așteptat să facă senzație pe teren.

Visul micului Cristiano. Unde speră să joace fiul superstarului portughez

Puștiul vrea să calce pe urmele tatălui săi și se pare că i-a moștenit acestuia talentul. Mai mult, părintele are grijă ca tânărul de 11 ani să se poarte cum trebuie, să facă pașii necesari pentru a deveni un fotbalist profesionist. Puștiul a fost deja la juniorii lui Juventus, iar acum este la Manchester United. Visul tânărului este să joace pentru echipa favorită, Sporting Lisabona. Și bunica lui îi așteaptă pe amândoi, înapoi, în Portugalia.

Cristiano trebuie să se întoarcă la Sporting, dacă era după mine era aici. Mereu îi spun că vreau să îl mai văd în tricoul lui Sporting înainte să mor, iar el îmi răspunde „Da, mamă, hai că vedem”. Dar dacă el nu o va face, atunci îl voi avea pe Cristianinho. Deja toată lumea spune că joacă mai bine decât tatăl lui, la vârsta asta. Cristiano nu avea un antrenor care să se ocupe de el, dar nepotul meu are. Îl are pe tatăl lui, nu se putea mai bine, a comentat Dolores Aveiro. 

Vor juca cei doi Cristiano împreună? Aceasta este marea dorință a mamei superstarului

La cum se prezintă Cristiano, acesta încă pare să mai joace câțiva ani, la nivel înalt, fără probleme. Portughezul vrea să fie prezent și la Mondialul de anul viitor și nici Euro 2024 nu pare un obeictiv imposibil. Mai ales că „mașina de goluri” portugheză marchează în continuare. Trecerea la Manchester United l-a revitalizat pe portughez care arată ca la prima tinerețe. CR7 a marcat deja 4 goluri în 3 meciuri și performanțele sale au fost bune.

Așa că fanii se gândesc că nu este imposibil să îi vadă pe cei doi Cristiano împreună pe teren.

Acum sunt amândoi la Manchester. Eu i-aș prefera la Sporting, dar dacă îi voi vedea pe amândoi în același tricou, voi fi foarte fericită, a încheiat mama lui Cristiano