Femeia lui Cristi Borcea l-a distrus pe milionar după ce au apărut pozele cu noul soț | Galerie Foto

Ștefănescu Dragoș 12.09.2022, 11:33

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, și-a refăcut viața alături de Claude Senhoreti. Cei doi s-au căsătorit la finalul anului trecut și se înțeleg de minune. Omul de afaceri de origine braziliană o răsfață pe Alina cu fiecare ocazie și nu uită să le arate tuturor acest lucru. Senhoreti postează mereu pe rețelele de socializare poze în care apare alături de Alina Vidican.

Alina Vidican este extrem de fericită alături de soțul său, Claude Senhoreti

După divorțul de Crisi Borcea, Alina Vidican a început o relație cu omul de afaceri Claude Senhoreti. Cei doi s-au căsătorit la finalul anului trecut și se înțeleg de minune.

Senhoreti face totul pentru ca Alina să fie fericită și nu ratează nicio ocazie pentru a-și face publică dragostea față de aceasta. În plus, Alina Vidican se înțelege foarte bine și cu coi doi copii pe care Senhoreti îi are dintr-un mariaj anterior. Pozele postate pe rețelele de socializare stau mărtuire a relației excelente pe care o are cu cei doi băieți ai lui Claude. Mai mult, ei merg împreună și în vacanțe.

Omul de afaceri de origine braziliană o răsfață pe Alina în vacanțe exotice dar și cu cadouri extrem de scumpe. Anul trecut acesta i-a dăruit fostei doamne Borcea un Lamborghini în valoare de 450.000 de dolari.

Recent, Claude Senhoreti a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care apare îmbrățișând-o pe Alina. Afaceristul a adăugat unmesaj extrem de sugestiv în care își declară încă o dată dragostea pentru Alina. ”Voi merge oriunde în lume dacă tu ești alături de mine!”, a scris Claude.

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și Claude Senhoreti

Claude Senhoreti este un împătimit al mașinilor, el având mai multe afaceri în acest domeniu. În plus, afaceristul este și pilot de curse. Acesta a rememorat în urmă cu ceva timp cum a cunoscut-o pe Alina Vidican. Senhoreti a povestit că prima întâlnire a lor a avut loc cu ocazia unui eveniment auto. Pasiunea pentru automobile i-a apropiat imediat, totul evoluând apoi de la sine.

Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe. Nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul (râde, n. red.). M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit.

Am descoperit că are o pasiune pentru mașini. Amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei. Dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea.

Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a spus în urmă cu ceva timp Claude Senhoreti pentru Fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe