Femeile adorate de Rică Răducanu! Cum arată topul preferatelor fostului mare portar al echipei naționale

Simion Andrei / 17.11.2021, 11:01
Femeile adorate de Rică Răducanu! Cum arată topul preferatelor fostului mare portar al echipei naționale

Fostul portar al echipei naționale și Rapid, Rică Răducanu, a vorbit despre „top trei bombe sexy din România”. Un aventurier la viața lui, după cum bine a recunoscut și el, în anii tinereții, el a ales între Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu.

„Le cunosc pe toate fetele astea frumoase”

Acesta a alcătuit acest top trei, având în vedere cele trei femei menționate, exclusiv pentru impact.ro. Dintre toate trei, el o preferă pe Daniela Crudu. Este cea mai apropiată de gusturile lui, în materie de reprezentante ale sexului frumos.

Pe primul loc aș clasa-o pe Daniela Crudu. E fată din popor, micuță și fâșneață. Mie mi-au plăcut dintotdeauna femeile mai micuțe de statură, păpușele. Și nevastă-mea e tot așa. Cu alea înalte nu prea mă înțeleg, deși eu am peste 1,90 m” a spus acesta pentru impact.ro.

Pe locul secund, acesta a clasat-o pe Loredana Chivu, fostă asistentă tv, cunoscută drept una dintre cele mai operate vedete din showbiz. Are patru operații de implant mamar, buze mărite, precum și posteriorul.

E frumușică, îi dau argintul, îmi place că dansează frumos, este sexy, da, n-am ce zice” a adăugat acesta.

Podiumul este completat de Bianca Drăgușanu.

Vă spun sincer, Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă”.

„Mie-mi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ”

Acesta a recunoscut că preferă o femeie naturală, ocolind femeile operate de-a lungul timpului.

Îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ. Nu așa operate. Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei?”.

El a sublinat și diferența în societate față de perioada tinereții lui. Acesta, chiar dacă a fost un mare aventurier, niciodată nu a renunțat la familie sau la femeia pe care a adorat-o din prima clipă. De altfel, a și subliniat că lucrurile s-au schimbat mult vizavi de căsnicii.

Eu și nevastă-mea suntem împreună de peste 50 de ani. Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină, la un suc de un leu, o mai plimbai de mână prin parc și gata, o cereai. Taică-miu, când a aflat că vreau să mă căsătoresc, m-a chemat și mi-a zis: „Băi, băiete, dacă te însori, nu divorțezi. O dată în viață e nunta”. L-am ascultat și sunt și azi împreună cu nevastă-mea” a încheiat acesta.

Rică Răducanu a fost unul dintre componenții lotului național deplasat de Angelo Niculescu în Mexic, la Cupa Mondială din 1970. A jucat fotbal la Rapid (1965-1975), Sportul Studențesc (1975-1978) sau Steaua București (1978-1979), printre altele.

La echipa națională, a adunat 61 de selecții între 1967-1978.