Fernando Varela, mesaj pentru Gigi Becali, după anunțul posibilei veniri la FCSB: „Eu am fost foarte fericit în România!”

Robert Zanfir / 20.01.2022, 17:20
Fernando Varela, mesaj pentru Gigi Becali, după anunțul posibilei veniri la FCSB: „Eu am fost foarte fericit în România!”

Fernando Varela a reacționat după ce s-a zvonit că ar fi aproape de revenirea în Liga 1. Fundașul lui PAOK Salonic spune că nu va pleca acum din Grecia, dar lasă o poartă deschisă pentru finalul de sezon.

Mihai Rotaru a dezvăluit în direct la TV că a încercat să îl readucă pe Fernando Varela în Liga 1. Patronul Universității Craiova a negociat timp de două săptămâni cu fostul jucător al FCSB. Între timp, fundașul a fost pus în legătură cu o posibilă revenire la FCSB.

Fernando Varela, mesaj pentru Gigi Becali, după anunțul posibilei veniri la FCSB

Varela a intrat în ultimele luni de contract la PAOK, dar nu se mai simte bine în tricoul echipei lui Răzvan Lucescu. Cu toate acestea, jucătorul din Capul Verde spune că nu va reveni în Liga 1. Pentru moment. Fostul căpitan al FCSB lasă, totuși, o ușă deschisă pentru un eventual transfer din vară.

„Eu nu ma duc în România acum și nu prea vreau să vorbesc despre asta”, a spus Fernando Varela pentru ProSport.

Imediat după anunțul lui Mihai Rotaru, s-a zvonit că Varela a fost deturnat de Gigi Becali. Fundașul refuză să amplifice subiectul, dar nu exclude un come back la finalul sezonului.

„Nu știu, vedem. Mai sunt șase luni până se termină sezonul ăsta. Orice e posibil. Eu am fost foarte fericit în România”, a mai spus Fernando Varela.

Fernando Varela (34 de ani) a jucat pentru FCSB în perioada 2 septembrie 2013 – 23 iulie 2016.

Fost jucător important de la FCSB, la un pas de un transfer la CS Universitatea Craiova!

Patronul Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova s-a aflat în negocieri cu PAOK pentru transferul lui Fernando Varela, fundașul din Insulele Capului Verde care a jucat la FC Vaslui și FCSB în Liga 1.

„Vă spun în premieră acum: am încercat să-l aducem pe Varela. Ieri a căzut. El a fost ținta noastră numărul unu. Da, Varela, de la PAOK. Două săptămâni am muncit la el.

S-a încercat, dar din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK e de acord, nu sunt probleme, pentru că există o disensiune între Varela și conducere și am crezut că putem să rezolvăm. Dar din păcate, nu am putut face transferul.

Nu pot să vă dau detalii, dar nu financiar. Vrem două transferuri. Dacă vine și al treilea, e cu atât mai bine. Dar nu aducem de dragul de a aduce”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

1 milion de euro este cota lui Fernando Varela, conform transfermarkt.

Varela? Nu știu nimic. Acum aflu pentru prima dată. Nu stau să negociez acum la telefon dacă-mi place sau nu. Vom vedea.
Gigi Becali