Gigi Becali poate da lovitura! Fernando Varela, deturnat de FCSB după ce a refuzat Universitatea Craiova

Robert Zanfir 19.01.2022, 23:57
Gigi Becali poate da lovitura! Fernando Varela, deturnat de FCSB după ce a refuzat Universitatea Craiova

Gigi Becali ar putea profita de anunțul lui Mihai Rotaru, care a recunoscut public că a fost refuzat de Fernando Varela (34 de ani). Fundașul ar putea ajunge gratis la FCSB.

Gigi Becali a anunțat că nu va mai investi niciun ban în transferuri. „Nu risc averea familiei mele”, spune omul de afaceri. Totuși, acesta a recunoscut că nu și-a luat gândul de la titlu, deși FCSB este la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Gigi Becali poate da lovitura! Fernando Varela, deturnat de FCSB după ce a refuzat Universitatea Craiova

Fără mutări în această iarnă, FCSB ar putea da marea lovitură. Roș-albaștrii l-ar putea deturna pe Fernando Varela, care a fost la un pas de a ajunge la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a recunoscut la TV că a negociat timp de două săptămâni transferul fundașului din Capul Verde. Conform Gsp, jucătorul lui PAOK Salonic ar fi ajuns la un acord cu echipa lui Răzvan Lucescu, care ar fi acceptat să îl lase gratis în România.

Conform sursei amintite, singurele detalii pe care le-ar mai avea de rezolvat Fernando Varela ar fi acordul cu Gigi Becali.

„Vă spun în premieră acum. Varela a fost principala țintă a noastră în această iarnă. Am muncit două săptămâni la acest transfer. Din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK a fost de acord, dar, din nefericire, mutarea a picat. N-a fost vorba despre bani”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Lovitura lui Gigi Becali l-a surprins total pe Mihai Stoica: „Poate vine fără să știu!”

Nu ar fi prima dată când FCSB este pusă în legătură cu un posibil transfer pe linia de fund. Cum Andrei Miron și Iulian Cristea nu mai sunt pe placul patronului, FCSB s-ar fi gândit și la varianta Mike Cestor. Mihai Stoica a negat interesul pentru fundașul intrat în ultimele șase luni cu CFR Cluj, dar a lăsat de înțeles că patronul poate decide peste el.

„Nu, nici nu ştiu cine e agentul lui Cestor. Nu, nu suntem interesaţi de Cestor, nu am fost, nu ne interesează.

Mihai Joiţa nu are nicio discuţie cu… Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu”, a spus Mihai Stoica la TelekomSport.

Fernando Varela, care a jucat și pentru FC Vaslui, a plecat de la FCSB în vara lui 2016, atunci când grecii au plătit 1,6 milioane de euro. Varela a jucat la FCSB între 2013 și 2016 și are în palmares două titluri de campion, o Cupă a României şi două Cupe ale Ligii.

1 milion de euro este cota lui Fernando Varela, conform transfermarkt.

A fost o mândrie și o plăcere foarte mare să port banderola de căpitan al Stelei. Sincer să fiu, nu m-aș fi așteptat niciodată să am parte de această onoare,
Fernando Varela, în 2016

Urmăriți Playsport.ro și pe