„Fiara” lui Mirel Rădoi a lăsat lumea fără respirație. Selecționerul României și-a făcut o apariție antologică la meciul Rapidului

Gabriel Peneș / 02.05.2021, 12:06

„Fiara” lui Mirel Rădoi a lăsat lumea fără respirație. Selecționerul României și-a făcut o apariție antologică la meciul Rapidului. Cunoscut pentru pasiunea sa pentru bolizii de lux, selecționerul naționalei i-a „dat pe spate” pe cei prezenți, sâmbătă seară, la un derby din play-off-ul Ligii 2.

„Fiara” lui Mirel Rădoi a lăsat lumea fără respirație

Selecționerul naționalei de fotbal și-a „tras” o nouă achiziție de lux, în materie de mașini. „Fiara” lui Mirel Rădoi a lăsat lumea fără respirație. Fostul jucător al Stelei e recunoscut pentru pasiunea sa pentru lucruri frumoase. Se îmbracă cu haine de firmă, poartă ceasuri de lux și are o adevărată colecție de mașini scumpe. Sâmbătă seară, Rădoi și-a făcut o apariție de senzație la derby-ul din Liga 2, Rapid –  Csikszereda. Scorul a fost 2-0, iar giuleștenii și-au consolidat locul 2 în play-off-ul eșalonului secund, ce duce direct în Liga 1.

Însă toți ochii au fost aținiți asupra noii achiziții făcute de Mirel Rădoi (40 de ani). Acesta a venit la meci la volanul unui Lamborghini Urus, un model ce poate ajunge la 300.000 de euro. Conform autoexpert.ro, SUV-ul italienilor, lansat în România în aprilie 2018, are un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 650 de cai putere la 6000 rpm și 850 Nm între 2250 și 4500 rpm. Unitatea este cuplată la o cutie automată cu opt rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3,6 secunde, iar sprintul 0-200 km/h se desfășoară în 12,8 secunde, în ciuda faptului că mașina are o masă de aproximativ 2.200 de kilograme. Viteza maximă anunțată de Lamborghini este de 305 km/h, potrivit sursei citate.

Selecționerul României și-a făcut o apariție antologică la meciul Rapidului

Mirel Rădoi posedă o adevărată colecție de mașini de lux. Până acum, el conducea un Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume. Prețul de pornire e de la circa 300.000 de euro, însă suma se dublează în funcție de dotări. În trecut, Mirel Rădoi a condus un Bentley Bentayga First Edition. La momentul lansării, un asemenea autoturism costa în jur de 250.000 de euro. Rădoi a mai avut în colecție un Ferrari F12 Berlinetta, mașină care are prețul de pornire în jurul a 450.000 de euro. În plus, a mai deținut un un Audi A8 (100.000 euro), un Bentley Continental GT (200.000 euro), un Mercedes E-Klasse (70.000 euro). De asemenea, selecționerul a mai avut un BMW X6 (90.000 de euro), precum și un Aston Martin (150.000 de euro).

Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.red. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că…Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă”, recunoștea antrenorul echipei naționale în urmă cu ceva timp.

Un alt fericit posesor al modelului Lamborghini Urus este și George Țucudean (30 de ani). Fostul internațional român și jucător la CFR Cluj s-a retras din activitate, anul trecut, din cauza problemelor depistate la inimă. El rămâne, însă, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc, datorită averii familiei sale.