Fiica lui Gică Hagi, Kira, față-n față cu Enes Sali, vedeta Farului Constanța! Ce l-a întrebat tânăra pe fotbalist

Moldoveanu Camelia 07.12.2021, 16:05
Fiica lui Gică Hagi, Kira, față-n față cu Enes Sali, vedeta Farului Constanța! Ce l-a întrebat tânăra pe fotbalist

Enes Sali a fost față-n față, prin intermediul tehnologiei, cu fiica lui Gică Hagi, Kira, și i-a vorbit tinerei actrițe despre cea mai mare bucurie trăită în ultima vreme. Fiica antrenorului Farul Constanța a ales o zi specială pentru a-i lua un interviu celui mai tânăr fotbalist din Europa care a debutat la o echipă națională.

Fiica lui Gică Hagi, Kira: „Un tânăr despre a cărui ambiție și talent trebuia să povestesc și eu”

Kira Hagi este protagonista unui nou proiect de amploare care are ca scop promovarea tinerilor deștepți din România. Fiica lui Gică Hagi este extrem de încântată că într-un final își poate îndeplini încă un obiectiv, un obiectiv care o să aducă mari beneficii românilor. În ediția dedicată Zilei Naționale a României din „Smart is the new cool” (proiect desfășurat la Aleph News, în „grădina” lui Adrian Sârbu), actrița și-a îndreptat atenția către Enes Sali.

La mulți ani, dragi români, la mulți ani oriunde v-ați afla! 🇷🇴❤️

Cu ocazia zilei naționale am ales sa va prezint un tânăr român, crescut pe alte meleaguri, Enes Sali – cel mai tânăr jucător din Europa ales să debuteze la o echipă națională de seniori!
Un jucător care a fost crescut de @barcaacademy și Academia Gheorghe Hagi !
Enes este un tânăr despre a cărui ambiție și talent trebuia să povestesc și eu, cu atât mai mult cu cât sper să aducă în viitor multă bucurie microbiștilor români!”, a scris Kira Hagi pe pagina ei de Instagram.

Enes Sali: „Academia Hagi m-a dezvoltat și ca fotbalist și ca om”

Vizibil emoționat și la ceva vreme după debutul la echipa națională a României, Enes Sali a vorbit despre această experiență și despre dragostea sa pentru fotbal.

Când am debutat pentru națională a fost un sentiment foarte frumos. Este un lucru pe care doar îl visezi, iar atunci când îl trăiești nu-ți vine să crezi. E o mândrie să joc pentru România.

E o mare onoare fiu antrenat de Gheorghe Hagi, să fiu antrenat de o legendă. Academia Hagi m-a luat de la 12 ani și m-au crescut până la vârsta asta, m-au dezvoltat și ca fotbalist și ca om. Sun recunoscător că m-au adus la naționala României, că fac ce îmi place”, a punctat Enes Sali.

Cu toate că are doar 15 ani, Enes s-ar putea spune că are o experiență de viață ceva mai cuprinzătoare decât a copiilor de vârsta sa. Astfel, fotbalistul celor de la Farul Constanța le-a transmis un mesaj tinerilor care își doresc să-și îndeplinească un vis.

Un sfat este să muncești, să muncești în orice condiții și să crezi în visul tău”, a transmis fotbalistul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kira Hagi (@kirahagi)

Urmăriți Playsport.ro și pe