Fiica lui Gică Hagi, încă un succes răsunător. În ce loc istoric își va expune Kira Hagi lucrările

Moldoveanu Camelia 29.10.2021, 14:50

Kira Hagi îi aduce încă o bucurie imensă lui Gică Hagi. Artista urmează să-și expună lucrările la Bienala de la Florența. Cu alte cuvinte, fiica Marilenei Hagi o să beneficieze de un loc al ei pentru a se exprima artistic, acolo unde au trăit DaVinci și Boticelli.

Kira Hagi, expoziție la Florența

Gică și Marilena Hagi sunt cel mai probabil în culmea fericirii. Fiica lor, Kira, urmează să-și expună lucrările la Bienala de la Florența. Pe lângă actorie, sora lui Ianis Hagi pictează niște tablouri superbe. Expoziția unde pot fi văzute operele româncei este deschisă în perioada 23 – 31 octombrie 2021, între orele 10:00 – 20:00. Accesul se face contra sumei de 10 euro și după prezentarea pașaportului verde pentru COVID-19.

La aceeași expoziție pot fi admirate și lucrările altor români. Printre aceștia se numără: Cosmin Brendea, Răzvan Burnete, Celine Ali, Vasile Ștefănoiu, Sabina Elena Legănaru, Horia Manolache, Vladimir Păun-Vrapciu, Alexandru Popa, Ramona Russu, Dana Simion.

Săptămâna aceasta expun la Bienala de la Florența!!! Leagănul Renașterii. Locul în care au trăit și au creat și au respirat DaVinci și Boticelli și… E o mare onoare și probabil o să povestesc mulți ani de acum încolo despre acest moment. Vă invit dacă sunteți pe acolo în vacanță, să dați o fugă și să vedeți toată expoziția”, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram.

Află în exclusivitate de pe playsport.ro cât câștigă Kira Hagi pentru proiectul în care promovează tinerii inteligenți și locurile frumoase din România.

Gică Hagi mândru după ce Kira Hagi se află alături de Michelle Obama în noul proiect

În timp ce fiul lui, Ianis, are rezultate excepționale în sfera sportivă, fiica sa, Kira, strălucește ”pe scândură”. Aceasta și-a făcut debutul ca actriță în toamna anului 2019. Ea a jucat într-un film regizat de Toma Enache, care prezintă povestea unui compozitor în penitenciar. Cu un an în urmă, Kira era felicitată de ambasada Statelor Unite din România după ce a fost premiată pentru un scurtmetraj la Los Angeles. Ea a primit un premiu pentru un film realizat de ea după ce a terminat Academia de Teatru și Film New York din LA. Acum, însă, fiica celebrului Gheorghe Hagi a ajuns să joace în același film cu Michelle Obama.

Fiica fotbalistului cunoscut la nivel mondial va apărea în același film cu fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii. Este vorba despre un serial animat produs de Netflix. este așteptat ca „Gofre și Mochi” să fie iubit de persoane de toate vârstele.

Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de Gofre și Mochi? Este un serial pe @netflixro, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, a scris Kira Hagi, într-o postare pe rețelele sale de socializare.

Fiica lui Gică Hagi a jucat și în filmele: ”București, te iubesc” (2014), ”Dream Girl” (2015), ”By the Book” (2016), ”Fragile” (2017), ”Between Pain and Amen” (2019) și ”Neidentificat” (2020).

Urmăriți Playsport.ro și pe