Fiica unui mare fotbalist este protagonista unei telenovele. Situație controversată la „Insula Iubirii”

Moldoveanu Camelia / 16.06.2022, 12:22

Fiica unui mare fotbalist a decis să fie ispită la „Insula Iubirii”, însă niciodată nu s-ar fi așteptat la o asemenea situație. Viața privată i-a fost pusă pe tapet în cel mai controversat mod cu putință.

„Insula Iubirii” a scos la iveală amănunte controversate din viața privată a fiicei unei mare fotbalist

Încă din primele episoade ale emisiunii „Insula Iubirii”, varianta UK, Gemma Owen, fiica fostului fotbalist Michael Owen, a atras toate privirile. Tânăra în vârstă de 19 ani a decis să participe la acest show ca ispită, lucru care până în acest moment i-a dus nenumărate probleme.

Fiica fostului mare fotbalist s-a sărutat încă din primele episoade cu David, un concurent în vârstă de 27 de ani. Acest gest a adus revolta pe rețelele de socializare, iar 167 de urmăritori au depus plângeri pe motiv că diferența de vârstă dintre ei este una inacceptabil de mare.

Ulterior, în emisiunea „Insula Iubirii” a intrat și Jacques, bărbatul cu care Gemma s-a iubit în trecut, timp de șapte luni. Internauții au făcut un calcul simplu pe baza declarațiilor celor doi și au realizat că relația dintre Gemma Owen și Jacques s-a consumat pe vremea când tânăra avea 16 ani, iar iubitul ei 20.

Michael Owen își apără fiica

Pe internat au apărut și sondaje în care oamenii sunt întrebați dacă Gemma este prea tânără pentru acestă emisiune controversată. Însă, tatăl ei, Michael Owen, a avut un răspuns ferm la acestă întrebare. El susține că nu înțelege această problemă a vârstei, așa cum nu a înțeles nici atunci când s-a considerat că la 17 ani era mult pre tânăr pentru a juca la Liverpool.

De asemenea, are 19 ani și este matură. Seamănă puțin cu mine în acest sens.

Jucam pentru Liverpool când aveam 17 ani și trebuia să mă împrietenesc cu tineri de 23, 24, 25 de ani.”, a declarat fostul mare fotbalist.

În emisiune urmează să intre și Jay Younger, un tânăr care a crescut și el în lumea fotbalului. Spre deosebire de Gemma care nu a vrut să le dezvăluie colegilor că este fiica lui Michael Owen, Jay Younger a mărturisit că este nepotul lui Tommy Younger, fostul jucător al lui Liverpool și căpitanul Scoției în anii 1950.

Tommy Younger a semnat cu Liverpool în 1956 și a avut un total de 127 de apariții, până în 1959. Astfel că cel mai probabil Michael Owen, care a evoluat la Liverpool între 1996-2004, știe foarte bine cine este bunicul lui Jay Younger.

Pe rețelele de socializare, fanii emisiunii „Insula Iubirii” discută despre o posibilă dezvăluire a secretului Gemmei, dacă Jay Younger și fostul iubit al acestuia o să stea la o discuție „ca între băieți”.