Fiica unui fotbalist uriaș a fost confundată cu un model de pe OnlyFans: „Este îngrozit, ea doar pozează în bikini”

Moldoveanu Camelia / 13.05.2022, 22:52

După ce fiica i-a fost confundată cu un model de pe OnlyFans, fostul fotbalist și-a ieșit din minți. Tânăra în vârstă de 19 ani încinge rețelele de socializare cu pozele ei în bikini. Situația a fost clarificată prin intermediul presei internaționale.

Nu postează pe OnlyFans, însă nu ratează nicio ocazie pentru a se poza în bikini

Gemma Owen, fiica lui Michael Owen, a fost pusă într-o situație delicată. Aceasta a fost confundată cu un model de OnlyFans, iar fostul fotbalist care a dat gol României la Mondialul din 1998 a luat foc.

Michael Owen i-a luat apărarea fiicei sale în vârstă de 19 ani și a explicat faptul că fotografiile în bikini au scopul de a promova marca proprie, însă nu au fost postate niciodată pe OnlyFans.

Michael este îngrozit că numele fiicei sale este folosit din nou și tot ce dorește este ca această situație să fie remediată. E clar că nu este Gemma în imagini; ea nu folosește OnlyFans. Ea se pozează doar în bikini pentru a-și promova marca. Este un tată protector și acum Gemma crește în vârstă și vrea să facă tot ce poate pentru a avea grijă de imaginea și reputația ei.”, se arată pe Daily Mail.

Fetele au rezolvat problema între ele

Jill, modelul OnlyFans care a fost confundat cu Gemma Owen, s-a arătat deranjată de cele întâmplate. Aceasta a postat pe Twitter un mesaj tăios:

De când nudurile mele se scurg peste tot și oamenii cred că este fiica lui Michael Owen? De fapt, m-am îmbolnăvit și nici nu mă voi deranja pentru că prea mulți oameni mi-au trimis imaginile”, a spus Jill, ale cărei imagini au fost postate ilegal pe întreg internetul.

De cealaltă parte, fiica lui Michael Owen a preferat să folosească Instagramul pentru a se adresa fanilor. Gemma a ținut să-i mulțumească lui Jill pentru că și-a asumat pozele nude. Mai mult, fiica fostului mare fotbalist subliniate faptul că nu are cont de OnlyFans. Însă, fotografiile de la Instagram sunt incendiare. (vezi galerie FOTO)

Se pare că de la un tip circulă imagini în care se pretinde că sunt eu. Aceste poze au fost luate de pe site-ul acelei fete. În aceste imagini clar nu sunt eu. Îi mulțumesc lui Jill pentru că a clarificat totul. Dar pentru a înțelege toată lumea, NU am OnlyFans”, a spus Gemma Owen.

Gemma Owen este îndrăgostită de cai și pasionată de echitație, așa cum se poate observa pe contul ei secundar de Instagram. Tânăra este și o femeie de afaceri de succes, având sub manageriere brandul personal OG Beachwear.