Fiica unui oficial FRF s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, dar acum regretă! „A fost o greșeală! Pe tata l-a deranjat”

Marian Cărăvan / 26.02.2021, 09:48
Fiica unui oficial FRF s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, dar acum regretă! „A fost o greșeală! Pe tata l-a deranjat”

Ilie Dumitrescu este vestit pentru cuceririle sale, însă una dintre poveștile sale de iubire întrece orice imaginație. Fiica unui oficial FRF s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, dar acum regretă! Cum s-a încheiat relația celor doi.

Fiica unui oficial FRF s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, dar acum regretă!

Printre cuceririle lui Ilie Dumitrescu s-a aflat și frumoasa Teodora Vochin. Diferența mare de vârstă dintre cei doi, și vorbim aici de un sfert de veac, nu l-a împiedicat pe fostul internațional să înceapă o relație cu fiica lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu. Teodora nici nu era născută când Ilie Dumitrescu făcea furori la Mondialul din America, acolo unde „tricolorii” au ajuns până în sferturile de finală. Tatăl Teodorei, cunoscutul analist sportiv și editorialist Andrei Vochin, nu a fost de acord cu această relație și de multe ori i-a cerut fiicei sale să se despartă de Ilie Dumitrescu. Teodora și Ilie Dumitrescu s-au separat prin 2017, după aproape doi ani de relație. Privind în urmă, frumoasa Teodora regretă relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist, punând totul pe seama greșelilor inerente vârstei.

Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum.

Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars.

Teodora Vochin, fiica unui oficial FRF, s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, dar acum regreta!
Teodora Vochin, fiica unui oficial FRF, s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, dar acum regreta!

Teodora Vochin a ajuns stewardesă

De când s-a despărțit de Ilie Dumitrescu, Teodora Vochin nu și-a mai asumat o relație oficială. Și-a trăit viața așa cum a considerat de cuviință, învățând din greșelile făcute. Dincolo de diferența mare de vârstă, cei aproape doi ani de relație cu fostul internațional român i-au dat Teodorei mult de gândit. Tatăl ei, pe care a declarat că îl respectă foarte mult, nu a fost de acord cu relația fiicei sale, considerând-o total nepotrivită. O perioadă, Teodora a activat ca PR pentru restaurantul pe care Ilie Dumitrescu îl deține în Centrul Vechi.

După despărțirea produsă în 2017, frumoasa Teodora și-a văzut în continuare de drumul ei. A petrecut mai mult timp alături de familia sa sau de amicele sale în vacanțe exotice, de unde posta fotografii care îi înfierbântau pe următorii ei de pe rețelele sociale. Aspectul fizic de invidiat i-au dat curaj pentru a-și îndeplini un vis, acela de a deveni stewardesă.

Cine nu ar vrea o angajată cu un asemenea aspect. Frumoasa Teodora Vochin și-a găsit de lucru la o companie aeriană unde s-a angajat ca stewardesă. A ținut să împărtășească acest moment și cu fanii ei, fotografiindu-se alături de colegele sale, dar și în cabina piloților, înaintea unui zbor. Teodora Vochin a arătat că există viață și după relația cu Ilie Dumitrescu.