Ilie Dumitrescu critică tactica lui Gigi: ”De ce Vukusic în locul lui Coman? Nu am înțeles nimic!”

Giosanu Catinca / 08.02.2021, 22:50
Ilie Dumitrescu critică tactica lui Gigi: ”De ce Vukusic în locul lui Coman? Nu am înțeles nimic!”

FCSB a fost învinsă acasă, pe Arena Naţională, de Academica Clinceni, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Jutric. În urma acestui rezultat, Ilie Dumitrescu a avut o ieșire nervoasă. Despre ce este vorba?

Ilie Dumitrescu critică tactica lui Gigi

Florin Gardoş, Raul Rusescu, Cristian Tănase, Paul Pîrvulescu sau Adrian Popa sunt jucători de care se leagă istoria recentă a celor de la FCSB. Toţi evoluează acum la Academica Clinceni, formaţie care a învins-o pe FCSB, scor 1-0.

Denis Haruț, Florinel Coman și Gabriel Simion au fost înlocuiți de Toni Petrea după primele 45 de minute. Chiar și așa, roș-albaștrii n-au reușit să-și creeze ocazii importante. Ba din contră, fotbaliștii care evoluează la echipa bucureșteană au primit gol în minutul 60. Golul a fost marcat de Jutric.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 48 de puncte, dar poate fi depăşită de CFR Cluj. Academica Clinceni e pe cinci, cu 33 de puncte.

Fanii FCSB, acuze de blat după eșecul cu echipa din Clinceni
Fanii FCSB au luat în calcul un blat după eșecul cu echipa din Clinceni

”De ce Vukusic în locul lui Coman? Nu am înțeles nimic!”

Ilie Dumitrescu a declarat că nu a înțeles de ce a ales Gigi Becali să facă 3 schimbări la pauză.

N-am înțeles cele trei schimbări de la pauză. Cei trei intrați nu au adus nimic. Nu am înțeles de ce Vukusic în locul lui Coman. În cel mai rău caz, dacă vrei să joci cu atacant central, cu număr nouă, sacrifici un mijlocaș, îl retragi pe Tănase, dar nu pe Coman. Chiar și un mijlocaș la închidere, să joci cu Olaru și cu Oaidă mai retrași, dacă vrei.”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Pe de altă parte, fostul fotbalist a spus că este posibil ca omul de afaceri să fi încercat astfel să îi transmită un mesaj lui Florinel Coman.

Clinceni a reușit să intre în careul advers doar prin faze fixe în a doua repriză. În rest, s-a apărat cu agresivitate și a cedat deliberat terenul, cu o limită în exprimarea pe faza ofensivă. În loc să-l retragi pe Tănase, să joci cu Coman la locul lui, care poate aduce un plus în orice moment, și să ai și număr nouă… Poate a fost un mesaj pentru el, dar nu-l dai așa, să te joci cu rezultatul. Poți să dai mesajul altfel, să vorbești cu el în privat, dacă nu îți convine ceva în exprimarea lui”, a mai spus Ilie Dumitrescu.