Final crunt pentru Mihaela Buzărnescu în Luxemburg. Cum s-a încheiat meciul cu Ana Kubareva

Moldoveanu Camelia 18.11.2021, 21:36
Final crunt pentru Mihaela Buzărnescu în Luxemburg. Cum s-a încheiat meciul cu Ana Kubareva

Mihaela Buzărnescu și-a încheiat ascensiunea la turneul de la Petange (Luxemburg) într-un mod crunt. Jucătoarea de tenis din România era cea de-a doua favorită a turneului ITF.

Mihaela Buzărnescu a abandonat în optimi

Jucătoarea de tenis din România, ocupantă a poziției 121 WTA, a pornit în turneul ITF din Luxemburg ca favorita numărul doi. Cu toate acestea, Mihaela Buzărnescu a abandonat în optimi în fața Anei Kubareva (20 de ani, 309 WTA).

Meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Ana Kubareva s-a încheiat cu scorul de 6-1, 2-0. Românca a abandonat după 37 de minute, un ghem câștigat și 16 puncte. Iubita lui Marco Dulca a ratat ocazia să-și rotunjească averea considerabil, dat fiind faptul că turneul de la Petange este dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Marco Dulca și-a surprins iubita cu un mesaj superb

Tenismena și fotbalistul echipei naționale formează un cuplu de câteva luni. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în vara acestui an, la festivalul Untold. Ulterior, au fost surprinși împreună în timp plecau de la arena „Ilie Oană” din Plăoiești, arene pe care s-a jucat atunci meciul Chindia Târgoviște – Farul Constanța (scor 2-0). Mika s-a aflat atunci în tribune.

Marco Dulca se mândrește cu noua lui cucerire, fiind și cel care a postat primele fotografii de cuplu. Mihaela Buzărnescu le-a arătat fanilor de pe Instagram cum o răsfață iubitul ei. Marco i-a oferit un buchet superb de trandafiri însoțit de o scrisoare:

Acolo unde înfloresc florile există încă speranță! Te iubesc! M”, i-a scris Dulca.

În ultima vreme, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca obișnuiesc să-și trimită bezele pe rețelele de socializare. Toate postările fac deliciul publicului, fanii celor doi fiind încântați să-i vadă atât de îndrăgostiți.

Ce a spus Cristi Dulca despre relația dintre fiul său și Mihaela Buzărnescu

Selecționerul naționalei feminine a României a dezvăluit ce relație are cu partenera fiului său și ce părere are despre faptul că aceasta este cu 11 ani mai mare decât fotbalistul Chindiei Târgoviște. Dar și despre faptul că cei doi nu au mai deloc timp liber, fiind mereu în cantonamente sau la turnee.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca în exclusivitate pentru PlaySport.ro