VIDEO EXCLUSIV. „Ce vârstă are dragostea?” Răspunsul fabulos al lui Cristi Dulca la întrebarea despre relația fiului său cu Mihaela Buzărnescu

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.11.2021, 20:44
VIDEO EXCLUSIV. „Ce vârstă are dragostea?” Răspunsul fabulos al lui Cristi Dulca la întrebarea despre relația fiului său cu Mihaela Buzărnescu

Cristi Dulca a fost invitat la PlaySport Live și, printre altele, a vorbit și despre relația dintre fiul său Marco și jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu.

Ce a spus Cristi Dulca despre relația dintre fiul său și Mihaela Buzărnescu

Selecționerul naționalei feminine a României a dezvăluit ce relație are cu partenera fiului său și ce părere are despre faptul că aceasta este cu 11 ani mai mare decât fotbalistul Chindiei Târgoviște. Dar și despre faptul că cei doi nu au mai deloc timp liber, fiind mereu în cantonamente sau la turnee.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca.

Iar la întrebarea legată de diferența de vârstă dintre cei doi, antrenorul s-a rezumat la a spune doar „Ce vârstă are dragostea?”.

Ce șanse are Marco să prindă pe viitor lotul primei reprezentative a României și dezvăluiri despre Gică Hagi

De asemenea, fostul component al „Generației de Aur” a vorbit și despre șansele lui Marco Dulca de a fi selecționat la prima reprezentativă a României. Dar și despre felul în care Gică Hagi, fostul antrenor al lui Marco, îi împinge pe cei din jurul său să devină mai buni.

Asta depinde în primul rând de evoluțiile lui. Eu i-am și spus că trebuie să iasă din fiecare joc mulțumit de evoluția lui și să dea totul. Sunt multe aspecte despre care vorbim. Trebuie să fie mulțumit de fiecare antrenament și de fiecare meci. Și sigur că depinde de antrenorul de la echipa națională. Nu se poate convoca singur.

Eu sper că prin evoluțiile lui constant bune să facă pasul spre echipa națională mare, pentru că până la urmă ăsta este visul oricărui jucător. Eu știu ce înseamnă să primești telefonul acela de a fi convocat la echipa națională.

La Chindia Târgoviște a dat de un antrenor care i-a dat încredere, care l-a băgat meci de meci și contează enorm să ai meciuri în picioare. (Gică Hagi) Păi era dur și ca jucător. Mi-aduc aminte la Campionatul Mondial. Nu îi plăcea să piardă, dacă coechipierul greșea vreo pasă ne certa. Adică era total dedicat momentului și situație. Și acum ca antrenor e la fel, eu știu cum e.

E greu să lucrezi cu Gică. Dacă vrei performanță… Eu nu am lucrat cu el, am fost doar colegi la echipa națională. Dar așa ca și club, eu sunt convins că e greu să lucrezi cu el pentru că își dorește maxim din ceea ce își propune”, a mai spus Cristi Dulca la PlaySport Live.

EXCLUSIV. Interviu cu Marco Dulca, de la secretul telefonului dat de Săndoi, la cele ale poveștii de dragoste cu Mihaela Buzărnescu!