Final de carieră pentru Zlatan Ibrahimovic după ce a fost operat. Suedezul va sta pe tușă aproape 8 luni

Giosanu Catinca / 26.05.2022, 15:39
Final de carieră pentru Zlatan Ibrahimovic după ce a fost operat. Suedezul va sta pe tușă aproape 8 luni

Zlatan Ibrahimovic trece prin momente dificile. Starul suedez a fost operat și are nevoie destul de o lungă perioadă de recuperare. Medicii apreciază că atacantul în vârstă de 40 de ani va sta pe tușă mai multe luni de zile.

Zlatan Ibrahimovic, în pericol să se retragă

Reprezentanții clubului AC Milan au anunțat, prin intermediul unui comunicat, că Zlatan Ibrahimovic a fost supus unei noi intervenții chirurgicale. Operația era planificată de mai mult timp.

Presa din străinătate notează că intervenția s-a desfășurat în prezența directorului medical al clubului, Stefano Mazzoni, la spitalul Jean Mermoz din Lyon.

Când va reveni Ibrahimovic pe terenul de fotbal

Specialiștii apreciază că suedezul va lipsi o perioadă îndelungată de pe terenul de fotbal. Surse apropiate atacantului au declarat că Ibrahimovic va reveni pe teren abia în luna ianuarie.

Ibrahimovic a suferit mai multe accidentări grave de-a lungul carierei sale, însă ultima i-ar putea pune capăt carierei. El s-a mai lovit și în trecut la același genunchi la care a fost operat. Suedezul a suferit leziuni grave la ligamente pe vremea când evolua la Manchester United.

Ibrahimovic își va prelungi contractul cu AC Milan

În ciuda problemelor cu care se confruntă atacantul, fanii lui AC Milan au încredere că Ibrahimovic va reveni la forma sa inițială și va continua mult timp la echipa lor favorită.

Contractul lui Ibrahimovic este scadent pe 30 iunie 2022, însă campioana Italiei este dispusă să îi prelungească contractul veteranului de 40 de ani. Informația a fost făcută publică de către jurnalistul Nicolo Schira.

Zlatan Ibrahimovic, care va împlini 41 de ani pe 3 octombrie, va semna un contract pe un an cu AC Milan și va avea un salariu de 2,5 milioane de euro.”, a transmis sursa anterior citată.

”Sunt panicat în legătură cu retragerea”

Ibrahimovitc a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre momentul în care se va retrage din fotbal.

Nu vreau să regret nimic mai târziu. Încerc sa trăiesc totul la maxim. Tocmai am lansat o carte în care am explicat că sunt panicat în legătură cu retragerea. Am acea mică temere: „Ce se va întâmpla după?’”.
Știu că voi avea multe oportunități diferite după, știu că voi primi multe oferte. Dar acea adrenalină pe care o am când mă urc în avion nu o primesc de nicăieri altundeva. De asta am această panică.

Voi continua cât timp pot și cât timp mă face fericit, dar este și vorba de a mă simți bine. Voi sunteți cei care veți simți tristețe când mă opresc.

Bucurați-vă cât timp mai sunt pe teren. Nu veți mai vedea din nou ceva la fel. Îl veți vedea pe Elanga, dar nu-l veți mai vedea niciodată pe Ibrahimovic.”, a transmis atacantul, potrivit Fotboll Skanalen.

În sezonul 2021-2022, Ibrahimovic a reușit 8 goluri și 3 pase decisive pentru AC Milan.