Final de drum pentru Ianis la Rangers? „Galatasaray este un club apropiat de sufletul lui”

Bădulescu Silvian 29.01.2023, 13:35
Final de drum pentru Ianis la Rangers? „Galatasaray este un club apropiat de sufletul lui”

Ianis Hagi (24 de ani) a revenit, după mai bine de un an, pe terenul de fotbal. Chiar și în acest context, există speculații legate de plecarea acestuia de pe „Ibrox Park”. Cea mai interesată echipă pare a fi Galatasaray. Totuși, Michael Beale (42 de ani), antrenorul său, spulberă orice mit.

„Va mai juca pentru Rangers mulți ani de acum încolo”

Michael Beale, antrenorul vicecampioanei Scoției, a vorbit despre situația lui Ianis Hagi de pe „Ibrox Park”. Tehnicianul a subliniat că, preț de ani buni, nu se pune problema plecării românului.

Galatasaray este un club care este apropiat de sufletul lui. S-a născut la Istanbul, iar tatăl său a jucat la Galatasaray. Pot să vă spun însă că Ianis Hagi va mai juca pentru Rangers mulți ani de acum încolo. Pot să spulber zvonul conform căruia el va pleca de la echipa noastră.”, a declarat acesta, conform Rangers Review.

Înțelegerea dintre Ianis Hagi și Rangers expiră în vara lui 2026. 3.5 milioane de euro au plătit scoțienii celor de la Genk pentru transferul acestuia.

Mai mult, s-a terminat coșmarul pentru Ianis Hagi! Românul a pus capăt unui an de chin care a urmat accidentării de pe 21 ianuarie 2022, atunci când a suferit o ruptură a ligamentelor în meciul de Cupă cu Stirling.

Primii pași pentru Ianis Hagi, într-un meci oficial, după un an de chin

Fiul lui Gică Hagi a început deja să adune veștile bune. Este aproape de căsătorie, iar „internaționalul” României se bucură și de primirea fanilor lui Rangers.

Ianis Hagi a trecut peste refacerea îndelungată în urma operației suferite la unul dintre genunchi. Rezervă cu St. Johnstone, Ianis a fost introdus pe teren de antrenorul Michael Beale în locul lui Tillman. Rangers conducea deja cu 2-0 după golurile lui Tavernier și Kamara.

Revenirea lui Ianis a fost îndelung aplaudată de fanii lui Rangers. Mai mult, aceștia au postat comentarii pozitive la adresa fotbalistului pe social media.

„Regele s-a întors”, „Toate cele bune, Ianis! E incredibil să te avem înapoi, Prințule!”, „Ibrox-ul meu s-a întors” sau „Bun venit înapoi, Hagi!” au fost câteva dintre mesajele afișate.

În urma victoriei de sâmbătă, Rangers adună 55 de puncte, cu șase pași sub liderul Celtic, care are și un meci mai puțin jucat.

Totuși, se pare, Celtic își va apăra, cel mai probabil, titlul cucerit la capătul stagiunii trecute.

55 de titluri naționale a câștigat Rangers, pe când Celtic s-a apropiat foarte mult, cu 52 cucerite.

Însă, echipa lui Ianis are șansa să-și adjudece Cupa Ligii Scoției. Rangers – Celtic se joacă pe 26 februarie, în ultimul act al acestei competiții. Totodată, formația românului mai joacă și în Cupa Scoției.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe