Final de nebunie în cazul transferului lui Kylian Mbappe. Francezul ar fi luat decizia cu privire la viitorul său

Bădulescu Silvian / 09.01.2022, 13:30
Final de nebunie în cazul transferului lui Kylian Mbappe. Francezul ar fi luat decizia cu privire la viitorul său

Kylian Mbappe a intrat în ultimele șase luni de contract cu Paris Saint-Germain. Acesta pare că nu-și va prelungi înțelegerea cu gruparea din capitala Franței, iar un transfer este iminent. Totuși, ultimele ipoteze lansate de presa franceză ar putea da peste cap plecarea acestuia.

Mbappe își poate prelungi contractul

Acesta a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului cu PSG. Presa din Spania a dat ca sigură trecerea pe „Santiago Bernabeu” a acestuia, el declarând în mai multe rânduri că visul lui este să joace la Real Madrid.

Vicecampioana Franței nu dorește să-l vândă pe acesta, refuzând toate ofertele pe care madrilenii le-au făcut. În vară, în ultima zi de transferuri, Real Madrid a oferit 180 de milioane de euro pentru Mbappe, dar PSG a refuzat. Zilele trecute, aceștia au mai înaintat o ofertă de 50 de milioane de euro, dar plecarea acestuia nu se va face decât în vară, dacă se va face.

Totuși, Le Parisien a venit cu o ipoteză șoc: Mbappe nu este hotărât în ceea ce privește viitorul său, iar un nou contract la Paris nu este exclus. PSG va întâlni pe Real Madrid în prima fază eliminatorie din UEFA Champions League. Prima partidă se va juca pe 15 februarie, la Madrid, iar returul, pe 9 martie, în Paris.

„Nu a stabilit încă dacă va pleca sau dacă va rămâne”

Atacantul francez visează să câștige „Urecheata” cu Paris Saint-Germain. A fost aproape în 2020, dar atunci a pierdut finala în fața celor de la Bayern Munchen.

Dubla confruntare contra lui Real Madrid va avea o importanță deosebită pentru decizia sa, el sperând să obțină calificarea și să își atingă obiectivul – câștigarea Ligii Campionilor. Un lucriu este clar, iar PSG trebuie să înțeleagă că, dacă Mbappe va decide să rămână la Paris, noua înțelegere va fi una scurtă. Nu a stabilit încă dacă va pleca sau dacă va rămâne, dar este clar că nu va mai semna un contract pe cinci ani” scrie sursa citată, Le Parisien.

De asemenea, aceeași sursă precizează că Mbappe „se consideră un lider al lui PSG, în ciuda sosirii lui Messi la echipă”, iar decizia sa privind rămânerea sau plecarea de la PSG nu are nicio legătură cu antrenorul.

Nu contează nici măcar dacă vine Zidane, cel pe care îl adoră din copilărie. Dacă va prelungi, o va face pentru că este decizia lui și nu se va lăsa influențat de factori externi” notează AS.

Recent, acesta a marcat golul 150 pentru PSG, devenind al treilea cel mai bun marcator din istoria echipei, în spatele lui Edinson Cavani și a lui Zlatan Ibrahimovic. De asemenea, el a punctat și golul 200 în carieră, pentru AS Monaco, PSG și naționala Franței.