Kylian Mbappe, încrezător după ce a fost desemnat „cel mai bun fotbalist al anului”. „Vreau să câștig Champions League și Cupa Mondială în 2022”

Bădulescu Silvian / 28.12.2021, 09:41
Kylian Mbappe, încrezător după ce a fost desemnat „cel mai bun fotbalist al anului”. „Vreau să câștig Champions League și Cupa Mondială în 2022”

Kylian Mbappe a câștigat ieri premiul pentru „cel mai bun fotbalist al anului”, decernat la Gala „Globe Soccer Awards”. Fotbalistul a fost prezent la Dubai pentru a-și ridica trofeul individual.

„Vreau să câștig atât Champions League, cât și Cupa Mondială în 2022”

Deși mai are doar câteva zile până să intre în ultimele șase luni de contract, francezul vorbește despre obiectivele majore pentru 2022. Acesta dorește să câștige Liga Campionilor alături de Paris Saint-Germain, dar și Cupa Mondială din Qatar 2022 alături de național Franței.

Totuși, de la 1 ianuarie, el este liber să negocieze cu orice echipă pentru a semnat un pre-contract. Dacă nu-și va prelungi contractul în capitala Franței, lucru pe care l-a declarat în mai multe rânduri, acesta va putea să plece gratis în vară.

Până atunci, el va trebui să treacă, în UEFA Champions League, de Real Madrid, clubul cu cele mai mari șanse de a semna cu Mbappe.

Singurul lucru pe care îl pot anticipa la meciul împotriva lui Real Madrid este victoria lui PSG. Va fi o partidă grea și complicată, dar vreau să câștig atât Champions League, cât și Cupa Mondială din 2022” a declarat acesta la gala „Globe Soccer Awards”, conform SkySport.

„Sunt un tip norocos care joacă la o echipă uriașă”

Cea mai probabilă destinație a francezului pare a fi Real Madrid, deși, în ultima vreme, s-a mai speculat și de alte cluburi. Totuși, echipa lui „Don” Carlo pare să fie principala candidată pentru semnătura fotbalistului.

Până în acest moment, Kylian Mbappe a refuzat ofertele de prelungire a contractului primite din partea celor de la Paris Saint-Germain, iar o despărțire pare iminentă. Acesta intră în ultimele șase luni de contract pe 1 ianuarie.

La premiile „Globe Soccer Awards”, acesta a ținut să mulțumească proiectului de la Paris care a avut încredere în el, subliniind că este „un norocos care joacă la o echipă uriașă”.

Îi mulțumesc lui PSG pentru că a crezut în mine în acești ani, echipei naționale și familiei mele, care a fost mereu alături de mine. Vreau să scriu istorie în fotbal. Este o motivație enormă să continui să câștig și să fiu din nou aici la anul care vine.

Sunt un tip foarte norocos care joacă la o echipă uriașă și la o națională fantastică. Obiectivul meu este să continui și să am rezultate” a declarat acesta, citat de AS.com.