Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat pentru trafic de droguri! Ce pedeapsă i-a rezervat Tribunalul București

Giosanu Catinca / 10.06.2021, 17:54
Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat pentru trafic de droguri! Ce pedeapsă i-a rezervat Tribunalul București

Pentru Ilie Dumitrescu, cel care s-a declarat un susținător al celor de la CSA Steaua, problemele par că nu se mai termină. Unul dintre fiii săi a fost condamnat pentru trafic de droguri! Ce pedeapsă i-a rezervat Tribunalul București?

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat pentru trafic de droguri!

Fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu a fost recent trimis în judecată după ce, la jumătatea lunii ianuarie, o femeie a anunțat autoritățile despre faptul că tânărul vinde cocaină la barul tatălui său, aflat în Sectorul 3.

DIICOT a intrat imediat pe fir și a introdus o polițistă sub acoperire în anturajul acestuia. În același timp, procurorii au cerut și interceptarea convorbirilor telefonice ale lui Sică Dumitrescu și montarea unei camere de supraveghere în spatele barului deținut de familia sa, unde există informații că își vindea marfa.

În plus, femeia care l-a reclamat pe Sică Dumitrescu la DIICOT a fost de acord să colaboreze până la capăt cu anchetatorii. Pe 18 ianuarie, ea a mers, la barul „The Dock” însoțită de agentul sub acoperire. Asta, după ce, inițial, s-a înțeles cu fiul lui Ilie Dumitrescu să îi vândă trei grame de cocaină. Atunci, Sică le-a spus femeilor să aștepte cinci minute. Ulterior, a revenit cu trei punguțe de culoare portocalie, din plastic, care ar fi trebuit să conțină 3 grame de cocaină, pentru care a primit suma de 1.350 de lei.

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri
Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri / Sursa Foto: Facebook

Ce pedeapsă i-a rezervat Tribunalul București

Sică Dumitrescu, fiul fostului atacant al naționalei de fotbal Ilie Dumitrescu, a fost condamnat pentru trafic de droguri. Judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani. În toată această perioadă, fiul cel mare al lui Ilie Dumitrescu este obligat să frecventeze un program de reintegrare socială. De asemenea, el trebuie să presteze 60 de zile muncă în folosul comunităţii. În acelaşi dosar, un complice al lui Sică Dumitrescu a primit o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni închisoare cu suspendare, conform ziare.com.

În mod surprinzător, Sică Dumitrescu a recunoscut acuzațiile, după ce a fost prins vânzând cocaină unei polițiste sub acoperire. Această informație a fost făcută publică chiar de către anchetatori. În orice caz, decizia Tribunalului București poate fi atacată cu apel.

Sursele apropiate anchetei mai susțin că Dumitrescu Jr ar fi început să vândă stupefiante în urmă cu aproximativ trei ani. Inițial, el ar fi fost un simplu consumator, după care ar fi fost atras din ce în ce mai mult de această lume ilegală și a început să vândă.