Fiul lui Lilian Thuram și-a scuipat un adversar în față și a fost eliminat direct. VIDEO

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 15:47
Fiul lui Lilian Thuram și-a scuipat un adversar în față și a fost eliminat direct. VIDEO

Marcus Thuram, fiul campionului mondial din 1998, Lilian Thuram, a „explodat” la Borussia Monchengladbach, acolo unde a impresionat prin evoluțiile lui și a devenit unul din cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa.

Din păcate, la ultima partidă, cu Hoffenheim, tânărul atacant a avut un moment în care nervii i-au cedat și a comis un gest reprobabil: a scuipat în față un adversar, pe Stefan Posch. Incidentul s-a petrecut cu un sfert de oră înainte de final, iar arbitrul a fost atenționat de VAR și nu a avut milă de Thuram, pe care l-a eliminat imediat.

Toată lumea revoltată după gestul lui Thuram jr.

Rămași cu un om mai puțin, colegii lui n-au rezistat și au pierdut cu 2 la 1, completând o seară neagră pentru Borussia.

Antrenorul Marco Rose, s-a arătat și el șocat de gestul lui Thuram. „Este un băiat foarte bun, educat, care se gândește înainte să acționeze. Singura explicațe este că și-a pierdut cumpătul în acele momente, din păcate se mai întâmplă. În numele clubului și al lui Marcus, îmi cer iertare către toată lumea” a explicat tehnicianul dorit de Borussia Dortmund, gestul fotbalistului său.

După ce s-a liniștit, Marcus a realizat și el gravitatea gestului și și-a recunoscut vina.

„Nu îmi vine să cred ce am făcut, îi cer iertare lui Posch, colegilor și îmi asum vina, dar și toate consecințele gestului meu” a transmis fotbalistul pe rețelele de socializare.

Mai mult ca sigur însă că pe Thuram îl așteaptă o perioadă în care nu va juca în Bundesliga. Iar asta va afecta pe Monchengladbach care nu stă foarte bine în campionat, este de abia pe locul 8, chiar dacă s-a calificat în turul următor din Liga Campionilor. Mai ales că francezul era una din vedetele echipei, cu 4 goluri și 7 pase decisive în 20 de partide.

Leroy Sane are viață grea în Bundesliga

Adus pentru 45 de milioane de euro la campioana Bayern, dar și cotat la 80 de milioane de euro, Leroy Sane nu are startul la care visa în tricoul deținătoarei Ligii Campionilor. Noul număr 10 al bavarezilor nu s-a impus ca titular în fața lui Gnabry sau Kingsley Coman, iar în ultima partidă, chiar derbi-ul cu Leverkusen, a suferit un moment umilitor pentru orice fotbalist.

Introdus pe teren după o jumătate de oră, în locul lui Coman, care s-a accidentat, internaționalul german a fost schimbat în repriza secundă, deși nu suferea de nicio afecțiune.

„A fost o decizie pur tactică. Muller este indispensabil, iar Gnabry intrase bine în joc. Doar Leroy putea fi scos” a spus Hansi Flick, care a recunoscut că Sane mai are timp să se acomodeze cu noua sa echipă.

Antrenorul așteaptă mai mult de la fotbalistul care a contribuit până acum cu 5 goluri și 3 pase decisive în 16 partide la bavarezi.

Bayern s-a impus cu 2 la 1, după o dublă a lui Lewandoski,  și termină anul pe locul 1 în Bundesliga

Urmăriți Playsport.ro și pe