Fiul lui Reghecampf, Luca, a distrus-o pe Anamaria Prodan. A anunțat ce parteneriat a încheiat cu tânăra Corina

Ștefănescu Dragoș / 02.11.2021, 09:01
Fiul lui Reghecampf, Luca, a distrus-o pe Anamaria Prodan. A anunțat ce parteneriat a încheiat cu tânăra Corina

Despărțirea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ține prima pagină a presei din România în ultima perioadă. Un detaliu de ultimă oră arată cum fiul lui Reghecampf, Luca, a distrus-o pe Anamaria Prodan.

Fiul lui Reghecampf, Luca, a distrus-o pe Anamaria Prodan

Despărțirea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost îndelung comentată în ultima perioadă. Anunțul oficial al divorțului dintre cei doi a produs o adevărată furtună mediatică.

Problemele dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt departe de a se încheia odată cu divorțul. În scandalul celor doi sunt implicați fără voie și copiii lor. Băiatul cel mare al tehnicianului Craiovei, Luca, are și el parte în această perioadă de suferit de pe urma divorțului tatălui său. Băiatul de 19 ani părea să aibă o relație excelentă cu Anamaria Prodan. Acum câteva zile a ieșit la iveală un detaliu care poate reprezenta o adevărată lovitură pentru impresară. Se pare că Luca este asociat al unei firme, acolo unde o are ca parteneră de afaceri pe Corina Caciuc, actuala iubită a tatălui său, Laurențiu Reghecampf. Tânărul a confirmat informația, dar consideră că nu este nicio problemă în această situație.

Voiam să clarific niște lucruri despre topicul ăsta recent. Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și nu doresc să devin o persoană publică în România. Este decizia mea dacă eu intru într-o firmă sau dacă declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de absolut nimeni.

Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar. Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva”, a declarat Luca Reghecampf.

Luca Reghecampf nu mai este de partea Aneimaria Prodan

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, Luca, a dorit mereu să stea departe de ochii indiscreți ai presei românești. De curând, tânărul a dorit să aducă câteva lămuriri referitoare la un pasaj din cartea Aneimaria Prodan, în care Luca vorbea în termeni extrem de apropiați despre mama sa vitregă. În declarațiile sale de acum, Luca a dorit să sublinieze faptul că vorblele sale din carte sunt vechi de doi ani. Declarația fiului lui Laurențiu Reghecampf demonstrează că relația dintre el și impresară nu mai este atât de bună cum erau odinioară.

Ce a fost scris în cartea asta (n.r. cartea Anamariei Prodan) este de doi ani, este foarte veche declarația și acum eu nu mai vreau să comentez nimic despre asta. Are 2 ani ce e scris în cartea aia. Mai mult nu doresc să declar. Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”, a declarat Luca Reghecampf, la Prima TV.