Fiul marelui Diego Maradona îl îngroapă pe Messi. „Cine îi compară arată că nu înțelege fotbalul”

Bordei Radu 23.11.2022, 16:08
Fiul marelui Diego Maradona îl îngroapă pe Messi. „Cine îi compară arată că nu înțelege fotbalul”

Eșecul cu Arabia Saudită l-a șocat și pe fiul lui Diego Maradona. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ de la naționala lui Leo Messi. Mai ales că acesta din urmă a venit să câștige titlul, la ultima lui apariție într-un Campionat Mondial.

Nu există comparație între Diego Maradona și Messi. Fiul legendarului fotbalist îi mai dă o lovitură lui Leo

Fostul star al Barcelonei este dipserat să calce pe urmele idolului său și să aducă trofeul suprem în Argentina. Dar naționala pumelor a pornit acest turneu final cu un rezultat șocant, 1-2 contra Arabiei Saudite, una din naționalele cele mai slab cotate de la Mondial. Rezultatul este unul care l-a lăsat fără replică și pe fiul lui „El Dios”, Diego Maradona jr. Și acesta nu a ezitat să arate cu degetul către liderul sud-americanilor. Deși Messi a fost singurul care a jucat bine, din naționala lui Scaloni.

Cine îl compară pe Leo cu tata, nu înțelege nimic din fotbal, nu urmărește acest sport. Vorbim de două lumi diferite, chiar nu are rost o astfel de comparație. Dar asta nu înseamnă că arunc vina pentru înfrângere pe umerii lui Leo.

Și eu am fost devastat de înfrângerea Argentinei, chiar nu îmi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Este o nebunie să pierzi cu Arabia Saudită, incredibil. Dar asta arată că în fotbal chiar și adversarii cei mai slabi îți pot pune probleme. Dacă nu ești atent, poți pierde meciul. Nu cred că Argentina a fost prea arogantă sau prea încrezătoare. Dimpotrivă, mi s-a părut că ne-a fost frică pe parcursul meciului și nu înțeleg de ce. Dar așa este fotbalul, dacă nu profiți și închizi un meci, totul se poate întoarce împotriva ta, a concluzionat Maradona jr.

Leo Messi nu crede că totul este pierdut. „Nu ne vom preda”

Căpitanul Argentinei simte pericolul după debutul rușinos la Campionatul Mondial, de aceea strânge repede rândurile. Argentina se poate califica mai departe cu victorii în fața Poloniei și Mexicului, adversari teoretic mai dificili ca saudiții. „Pumele” pot lua exemplul Spaniei, în 2010, care a pierdut meciul de debut cu Elveția, iar apoi a câștigat turneul.

Este o lovitură uriașă, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Acest grup nu se va preda! Vom încerca să învingem Mexicul. Golul marcat rapid ne-a făcut mai mult rău, ne-a indus în eroare. Mai grav este că nu am fost în meci, aceste lucru nu ni s-a întâmplat de mult timp. Lucrurile s-au înrăutățit, mai ales că rezultatul nu era în favoarea noastră. Nu mai trebuie să repetăm aceste erori.

Ne ne așteptam la așa ceva, mizam pe un start bun, cu 3 puncte. Am fi avut un moral mai bun, dar tot noi trebuie să reglăm situația. Acest grup se diferențiază de altele prin unitate și forță. E timpul să fim mai uniți ca niciodată, să o luăm de la zero și să ne facem jocul, a declarat căpitanul Argentinei.