Florentino Perez a spus tot ce s-a întâmplat cu Mbappe! De ce a refuzat să vină la Real Madrid: „L-au înnebunit, mama lui a fost ruşinată”

Octavian Vasilescu 16.06.2022, 10:04
Florentino Perez a spus tot ce s-a întâmplat cu Mbappe! De ce a refuzat să vină la Real Madrid: „L-au înnebunit, mama lui a fost ruşinată”

Kylian Mbappe (23 de ani) a refuzat oferta primită de la Real Madrid în această vară, spre surprinderea multor oameni din fotbal. Atacantul francez a ales să semneze un nou angajament cu PSG.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a comentat în premieră transferul ratat al lui Kylian Mbappe. Oficialul spaniolilor spune că șeicii din Qatar l-au făcut pe Mbappe să renunțe la visul său după ce i-au oferit „lucruri care l-au înnebunit”.

Florentino Perez a vorbit despre transferul ratat al lui Kylian Mbappe

S-a schimbat, i-au oferit multe lucruri, au pus presiune pe el şi a devenit alt fotbalist. La Real Madrid nimeni nu este deasupra clubului. Este un mare fotbalist, poate câştiga mai mult decât alţii, dar este un sport colectiv şi avem valori şi principii pe care nu le putem schimba. Îl iubesc, a făcut un mare efort, dar presiunea l-a făcut să se schimbe. Cred că mama lui şi-a dorit să vină la Real Madrid, pentru că era visul lui de mic. Acum, ei spun că mama lui a fost ruşinată de ceea ce s-a întâmplat.

Nu a fost uşor pentru Mbappe să primească un telefon de la preşedintele Franţei… şi să îi spună să nu plece de la club. Apoi s-a dus în Qatar şi i-au oferit lucruri care l-au înnebunit, au fost probabil lucruri de necrezut. De asta Kylian şi-a schimbat decizia. Nu a mai fost acel Mbappe pe care mi-am dorit să îl aduc, cel care şi-a schimbat visul.

El mi-a trimis un mesaj şi eu i-am răspuns. Am văzut deja că nu mai era acel Mbappe pe care îl doream. Noi nu vom face niciun transfer care să pună grupul în pericol”, a spus Florentino Perez, conform Marca.

Mbappe a refuzat Real Madrid

Mbappe a fost convins de șeicii lui PSG să nu semneze cu Real Madrid, club care i-a pus pe masă un contract pe 5 ani și un salariu anual de 25 de milioane de euro.

Presa din străinătate scrie că Mbappe va câștiga acum 30 de milioane de euro pe an la PSG, care îi va achita și un bonus de 100 de milioane de euro pentru prelungirea contractului.

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Mbappe se ridică la 160 de milioane de euro. Este cea mai mare cotă din fotbalul mondial la ora actuală.

Campion mondial cu Franța, Mbappe joacă din 2018 la Paris. Starul francez a strâns 216 meciuri oficiale pentru PSG, unde a înscris 168 de goluri și a livrat 87 de pase decisive.

Pentru naționala Franței, Mbappe a înscris 27 de goluri în 57 de selecții.