Florin Gardoș a lămurit situația sa de la Clinceni. „Nu obișnuiesc să dau replici pe Facebook, dar de data asta nu m-am putut abține”

Bădulescu Silvian 10.01.2022, 21:24
Florin Gardoș a lămurit situația sa de la Clinceni. „Nu obișnuiesc să dau replici pe Facebook, dar de data asta nu m-am putut abține”

Florin Gardoș a ținut să ofere un răspuns, prin intermediul social media, legat de zvonurile care au fost scrise despre el, în presă. În ultima postare de pe Facebook, acesta a ținut să clarifice situația sa, atât cea individuală, cât și la Academica Clinceni.

„Vreau să clarific câteva rânduri”

Recent, Adrian Falub a declarat că situația lui Florin Gardoș este complicată. Acesta a dat de înțeles că fundașul de 33 urmează să se retragă din activitatea fotbalistică, din cauza problemelor de la echipă.

Pe pagina personală de Facebook, el a lămurit situația din jurul său.

„Nu obișnuiesc să dau replici sau să comentez articole din presă, pe Facebook, dar de data asta chiar nu m-am putut abține. Așa că vreau să clarific câteva lucruri:

  1. În vară nu aveam cum „să fiu dat afară” pentru că, oricum, contractul meu a expirat la sfârșitul lunii iulie 2021;
  2. La insistența lui Ilie Poenaru, am semnat pentru încă un an, pe un salariu mai mare, nu mai mic (nu ar conta foarte mult, pentru că, oricum, am luat doar un salariu din iunie până acum);
  3. Am depus memoriu la sfârșitul lunii noiembrie. În maxim două săptămâni voi fi declarat „jucător liber”;
  4. Atâta timp cât nu-ți plătești un jucător cinci luni, nu văd de ce ai mai avea pretenția ca el să rămână la club. Dacă eram jucător străin, eram liber de prin 10-15 decembrie (cazul lui Vanzo), dar, din păcate, la Ligă, procedura e mult mai greoaie decât la FIFA;
  5. Ar fi fost de bun simț ca cel care a scris articolul să mă fi sunat înainte să publice tâmpeniile pe care le spun „sursele” din conducerea clubului.” a scris acesta pe Facebook.

„A spus că vrea să se lase de fotbal”

Academica Clinceni este într-o situație disperată. Rând pe rând, fotbaliștii și-au depus memorii și urmează să devină liberi de contract. Sezonul trecut, echipa a terminat în play-off, dar, în această stagiune, ilfovenii par condamndați la retrogradare.

Răzvan Patriche a semnat cu Dinamo București, iar, în ultimele zile, s-a scris intens despre plecările unor jucători precum Juan Bautista Cascini, Thibault Moulin, William de Amorim sau Dennis Ventura.

Pe fondul problemelor financiare, dar și a rezultatelor mult sub așteptări, „surse” din interiorul clubului au declarat că Florin Gardoș se gândește serios la retragere.

Cu Gardoș e o situație mai complicată. Mi-aș dori mult să revină, am vorbit eu cu el, dar și domnul primar. Dar a spus că vrea să se lase de fotbal, petnru că are o situație financiară bună și nu mai are motivația necesară. Eu sper să se răzgândească” a declarat Adrian Falub, pentru Digi Sport.