Florin Lovin dezvăluie un episod șocant de la Astra Giurgiu! Ce le-a făcut Ioan Niculae jucătorilor după titlul din 2016: „Ne-a umilit în vestiar”

Olteanu Ștefan 24.11.2021, 20:47

Florin Lovin (39 de ani) a evoluat pentru Astra Giurgiu în perioada 2015 – 2017, înainte să se retragă din cariera de fotbalist. Alături de formația giurgiuveană, Lovin a reușit să câștige și un ultim titlu de campion în Liga I, al treilea din palmares, după precedentele două cucerite cu FCSB.

Astra Giurgiu a cucerit titlul în 2016, dar jucătorii au fost umiliți. Florin Lovin iese la atac

Înainte să se retragă din cariera de fotbalist, în 2017, Florin Lovin a reușit să câștige un ultim titlu în Liga I, alături de Astra Giurgiu.
El a semnat cu formația patronată de Ioan Niculae în 2015, când a fost adus sub formă de jucător liber de la Concordia Chiajna.
La acea vreme, Ioan Niculae era la închisoare, iar jucătorii giurgiuvenilor nu aveau niciun fel de contact cu patronul lor. Florin Lovin spune că acest lucru a reprezentat un plus pentru echipă, care la finalul sezonului 2015 – 2016 a ridicat trofeul de campioană a României.
Ulterior, Ioan Niculae a fost eliberat din închisoare și în loc să îi felicite pe jucători, a preferat să îi certe. Totul din cauza unei înfrângeri încasate în prima etapă a sezonului 2016 – 2017:

Am câștigat campionatul cu Astra, iar în etapa a doua a sezonului următor l-am văzut prima dată pe Ioan Niculae. A ieșit din închisoare și a venit la noi, noi nu-l știam. Pierduserăm în prima etapă, dar credeam că vine să ne felicite pentru că am câștigat campionatul. Știți care a fost reacția lui? A zis: „Bă, voi mai aveți chef de fotbal?!”.

Am rămas înmărmurit. Să-ți spună asta patronul… El ar trebuie să aibă cea mai mare satisfacție. Începi un proiect, iar încununarea e câștigarea campionatului. Tu vii și ne umilești? De ce a făcut asta? Aveam bani de luat pentru campionat, aveam salarii de luat, de-aia!”, a spus Florin Lovin.

Florin Lovin nu l-a iertat nici pe Gigi Becali

Tot discursul lui Florin Lovin a pornit de la faptul că patronii cluburilor de fotbal din Liga I se implică prea mult peste munca antrenorilor. În opinia fostului mijlocaș, acest lucru este total greșit:

În fotbal și în societate mă supără că se ajunge ca anormalul să fie normal. Și invers. Chiar am pierdut orice urmă de speranță. Cum de se propagă ideea că Becali are dreptate când face ce face? Asta vorbesc oameni din fotbal de la care te așteptai să aibă decență. Înseamnă că ne-am pierdut cu totul și că ne merităm soarta!

MM Stoica spunea recent că Becali s-a implicat la o schimbare în meciul cu Ajax și zicea că: „Stai, domnule, că a mers”. Mai ziceau unii că Berlusconi a insistat să joace Inzaghi în finală, că a dat gol și că sunt mulți care fac așa… Sunt lucruri aberante!

Vă dau exemple concrete. Steaua a luat ultimul campionat fără Gigi aproape. Astra a câștigat singurul campionat fără Niculae aproape. Ambii erau închiși. S-a văzut că, dacă sunt lăsați în pace, antrenorii își fac treaba”, a mai spus Lovin, în cadrul emisiunii „DigiSport Special”.

Alături de FCSB, Florin Lovin a cucerit două titluri de campion: 2004 – 2005 și 2005 – 2006.

„Nu stau după prostiile lui Mustață!”. Gigi Becali, prima reacție după ce liderul suporterilor a anunțat că a trimis oferta pentru FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe