„Nu stau după prostiile lui Mustață!” Gigi Becali, prima reacție după ce liderul suporterilor a anunțat că a trimis oferta pentru FCSB

Robert Zanfir / 24.11.2021, 19:32
„Nu stau după prostiile lui Mustață!” Gigi Becali, prima reacție după ce liderul suporterilor a anunțat că a trimis oferta pentru FCSB

Gigi Becali a reacționat după ce Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, a anunțat că a trimis oferta pentru cumpărarea clubului. Patronul roș-albaștrilor a susținut public că va vinde societatea celui care îi va aduce 10 milioane de euro.

Îndepărtatea lui Edi Iordănescu de pe banca tehnică a FCSB ar putea duce la o schimbare istorică în viața echipei. Suporterii au obținut promisiunea lui Gigi Becali că va vinde clubul dacă vor veni cu 10 milioane de euro.

Gigi Becali, prima reacție după ce liderul suporterilor a anunțat că a trimis oferta pentru FCSB

Patronul FCSB continuă jocul amenințărilor cu vânzarea clubului, pe care l-a început după îndepărtarea lui Edi Iordănescu. Latifundiarul a declarat că se va retrage dacă cineva îi va vira suma cerută.

Deși nu și-a ascuns reticența, Gheorghe Mustață a dezvăluit că are deja suma pretinsă de patron și că i-a trimis acestuia oferta scrisă.

Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață!

Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan
Gigi Becali, pentru Gsp.

Fanii, către Gigi Becali: „Așteptăm numărul de cont”

Liderul Peluzei Nord a anunțat că este deja pregătit să preia echipa alături de Asociația Salvați Steaua. Acesta susține că actele sunt făcute și că lipsește doar acordul lui Gigi Becali.

„Când se primește confirmarea de la club, că se vinde, atunci toți suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem și pe Helmuth Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să știm ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?». Dacă Becali dorește să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii și toate detaliile.

Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociației Salvați Steaua”, a declarat Mustață la Radio Sport Live.

Nu-l cunosc personal pe Mustață, îl înțeleg, îl apreciez, el ca șef de galerie a fost alături și a creat atmosferă fantastică. La un meci galeria i-a scandat numele lui Edi Iordănescu, la îndemnul lui Mustață.

Pentru mine a fost un moment superb. Aș vrea să-l cunosc, dar după ce voi sta de vorbă cu el voi spune mai multe
Anghel Iordănescu