Florin Prunea, făcut praf după ce i-a bătut obrazul lui Ilie Dumitrescu: „Toată lumea știe asta! Ce ți se umflă vena așa?”

Robert Zanfir 22.11.2021, 16:21
Florin Prunea, făcut praf după ce i-a bătut obrazul lui Ilie Dumitrescu: „Toată lumea știe asta! Ce ți se umflă vena așa?”

Dănuț Lupu îl critică extrem de dur pe Florin Prunea, care a avut un derapaj la adresa lui Ilie Dumitrescu. Motivul scandalului dintre cei trei membri ai Generației de Aur este întâlnirea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu. Președintele FRF i-a propus „Regelui” postul de selecționer, dar acesta a refuzat.

E scandal mare în fotbalul românesc. Criza de rezultate și postul lăsat vacant de Mirel Rădoi a dus la o serie de atacuri încrucișate. Iar cea care pare să aibă cel mai mult de suferit este Generația de Aur. Totul a plecat de la Ilie Dumitrecu, care a lăudat inițiativa lui Răzvan Burleanu de a purta negocieri cu Gică Hagi.

Florin Prunea, făcut praf după ce i-a bătut obrazul lui Ilie Dumitrescu: „Toată lumea știe asta! Ce ți se umflă vena așa?”

Criticat extrem de dur de Florin Prunea, Ilie Dumitrescu este apărat de Dănuț Lupu. Fostul mare jucător al lui Dinamo și mijlocaș al naționalei crede că Prunea a exagerat în raport cu Ilie Dumitrescu.

„Ilie Dumitrescu a demonstrat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Păi tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu?

Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?”, a reacționat Lupu pentru ProSport.

Lupu: „Prunea să-i lase pe titulari să vorbească!”

„Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă-i pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari.

Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan.

Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?”, a mai spus Lupu pentru sursa citată.

Nu sunteţi doar voi, Petrescu, Hagi şi Dumitrescu. Mai suntem şi alţii. Să îţi fie ruşine!
Florin Prunea, către Ilie Dumitrescu

Acuzat de fostul portar al naționalei, Ilie Dumitrescu a argumentat că a vorbit în nume propriu și nu în numele Generației de Aur. Mai mult, actualul analist TV a dezvăluit că a avut ofertă din partea echipei lui Răzvan Burleanu, pe care a refuzat-o.

„O să mă vezi tot aici şi peste cinci ani. Eu nu intru în dialog cu tine că e din-ăla ieftin. După ce am pierdut alegerile în faţa lui Burleanu, eu am avut o ofertă să ocup orice post în echipa lui Burleanu şi eu am refuzat. I-am spus că fac parte din altă echipă, vă poate confirma şi el”, a spus și Ilie Dumitrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe