Întâlnire de șoc în fotbalul românesc. Burleanu a negociat cu Gică Hagi pentru a prelua naționala. „Proiect serios, pe 4 ani”

Bordei Radu / 21.11.2021, 20:16
Întâlnire de șoc în fotbalul românesc. Burleanu a negociat cu Gică Hagi pentru a prelua naționala. „Proiect serios, pe 4 ani”

Răzvan Burleanu a negociat cu Gică Hagi, este informația-bombă, a momentului. La Digisport, Ilie Dumitrescu a anunțat că președintele Federației chiar l-a dorit pe Gică Hagi. Cei doi s-au și întâlnit și au avut o discuție lungă. Chiar „Regele” a confirmat discuțiile cu Răzvan Burleanu.

Întâlnirea a avut loc în cursul zilei de duminică, când președintele de la Casa Fotbalului i-a pus în față lui Hagi un proiect pe termen lung. Din păcate, acesta nu a putut onora invitația, pentru că este angrenat la Farul. „Era incompatibilitate” a recunoscut fostul mare decar.

Burleanu a negociat cu Gică Hagi preluarea echipei naționale. „Nu se poate, acum, îmi pare rău”

Președintele Federației a vrut să realizeze o mutare șoc, pe banca naționalei. Ratarea unei noi calificări, la convins pe Burleanu să încerce apropierea de „Generația de Aur”. De aceea, era pregătit să îi ofere conducerea naționalei lui Gică Hagi. „Regele” nu a putut accepta oferta.

Am onorat invitația de a avea o discuție cu președintele Federației. Dar lucrurile erau clare, eu am un club, nu pot lăsa loc la multe speculații. Am stat două ore împreună, dar nu exista nicio soluție, pentru că eu sunt acționar majoritar. Chiar nu aveam cum să mă extrag acum, din această situație. Eu nu pot să creez confuzie unde mă duc, eu vreau săm fie lucurile clare, proiect ambițios, obiective clare.

Eu nu pot fi în mai multe locuri, eu mă dedic unui singur obiectiv. Eu îmi asum, nu putem confunda lucrurile. Îi mulțumesc dânsului că s-a gândit la mine, a comentat Gică Hagi, la Digisport

Hagi lasă deschisă ușa pentru națională, în viitor. „Vom vedea, în viitor”

Gică Hagi a mai anunțat că nu se vede acum, la cârma selecționatei. Asta și pentru că este principalul acționar de la gruparea de pe malul mării. De aceea, oferta lui Burleanu nu a venit într-un moment fericit. Regele nu exclude ca în viitor, să fie disponibil pentru a veni la lot. Dar asta doar după ce va ceda o parte din acțiuni.

Lucrurile sunt simple, acum îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, sunt acționar majoritar, avem multe de făcut. Nu vreau să vând Farul, dar o să îmi găsesc parteneri, să fim mai puternici. Vreau să ajungem în primele locuri din România, ca infrastructură și Academie suntem cei mai buni, a declarat Gică Hagi.

Gică este foarte marcat de ceea ce se întâmplă la națională. Chiar avea un plan clar, știa cum să joace, cu cine. Dar în situația lui, nu ar fi moral să accepte. Am apreciat că nu și-a încălcat principiile. Gică vrea să vină la națională când o să fie doar antrenor. Putea să cedeze acțiunile soției, dar nu ar fi fost ok, a spus și Ilie Dumitrescu