Florin Prunea lansează o mare controversă în spațiul fotbalului românesc. Poate face față Octavian Popescu în Serie A, la Torino?

Giosanu Catinca / 20.06.2022, 15:14
Florin Prunea lansează o mare controversă în spațiul fotbalului românesc. Poate face față Octavian Popescu în Serie A, la Torino?

Florin Prunea a vorbit despre situația lui Octavian Popescu, fotbalistul care a intrat în atenția italienilor de la Torino. El nu crede că Octavian Popescu poate face față în Serie A.

Florin Prunea, despre Octavian Popescu: ”Nu poate face față”

Fostul oficial al clubului Dinamo nu contestă calitățile lui Tavi Popescu, însă este de părere că jucătorul lui Gigi Becali nu va face față fotbalului din peninsulă. Și asta, pentru că nivelul fotbalistic al campionatului italian este mult prea ridicat pentru tânărul de 19 ani.

Orice este posibil. Ei se pricep la jucătorii tineri. Torino e o echipă medie în Italia. Nu sunt mulți tineri, dar ei monitorizează în permanență.

E posibil sa fie monitorizat, dar nu poate face față rigorilor din fotbalul italian.”, a spus Florin Prunea, pentru sport.ro.

”Deocamdată nu este nimic concret”

Octavian Popescu, marea speranță a fotbalului românesc, a avut prestații bune sezonul recent încheiat. Internaționalul român a bifat 10 goluri și 4 assist-uri în cele 38 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB.

Victor Becali spune că sunt șanse mici ca transferul să se efectueze. Agentul FIFA susține că jucătorul trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru ca mutarea să aibă loc.

El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta.

Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret. Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a declarat Victor Becali, pentru gsp.ro.