Florin Tănase a dat lovitura în fața „iadului” rapidist! Căpitanul FCSB a profitat de un lanț de erori ale giuleștenilor | FOTO

Robert Zanfir / 15.12.2021, 21:35
Florin Tănase a dat lovitura în fața „iadului” rapidist! Căpitanul FCSB a profitat de un lanț de erori ale giuleștenilor | FOTO

Florin Tănase a deschis scorul în derby-ul dintre FCSB și Rapid, din etapa a 20-a a Ligii 1. Căpitanul roș-albaștrilor a dat lovitura după o serie de erori din apărarea echipei lui Mihai Iosif.

A fost nebunie la startul derby-ului dintre FCSB și Rapid. Fanii au dezlănțuit un adevărat bombardament imediat după primul fluier al lui Istvan Kovacs, care a fost nevoit să întrerupă partida pentru minute bune.

Florin Tănase a dat lovitura în fața „iadului” rapidist! Căpitanul FCSB a profitat de un lanț de erori ale giuleștenilor

Tensiunea s-a simțit în aer încă dinaintea partidei dintre FCSB și Rapid. Jandarmeria a anunțat și descoperirea unui pistol în incinta Arenei Naționalei.

Totuși, cei care au dat lovitura au fost gazdele. Florin Tănase a profitat de un lanț de erori din apărarea condusă de Cristi Săpunaru și l-a învins pe Moldovan cu un șut din apropiere. (Min 14).

În momentul șutului, portarul giuleștenilor abia apucase să se redreseze după o minge respinsă de pe linia porții. Cel care a șutat a fost Darius Olaru.

Florin Tănase îl învinge pe Horațiu Moldovan, în derby-ul dintre FCSB și Rapid

În urma golului cu Rapid, Florin Tănase ajunge la cota 8 în clasamentul golgheterilor din Liga 1.

A fost cel de-al patrulea gol din acțiune al căpitanului FCSB, care are și patru reușite din penalty.

Prima repriză nu avea să se termine cu avantajul gazdelor. Rapidul a revenit pe tabelă cu un gol din penalty, transformat de Cristi Săpunaru (Min 45).

Florin Tănase are bagajele făcute la FCSB

Florin Tănase (26 de ani) are șanse tot mai mari să o părăsească pe FCSB în această iarnă, după ce Gigi Becali ar fi ajuns la o înțelegere cu viitoarea echipă a fotbalistului. Căpitanul roș-albaștrilor ar urma să ajungă în Emiratele Arabe Unite. Va fi primul contract internațional semnat de Florin Tănase, care va încasa și un salariu uriaș.

Potrivit Gsp, Al-Nasr Dubai a acceptat să îi achite clauza de reziliere căpitanului de la FCSB și mutarea este în proporție de peste 90% realizată.

3 milioane de euro va primi Gigi Becali pentru fotbalistul său, adică dublul sumei pe care i-o achita lui Gică Hagi în 2016.

Conform sursei citate, părțile sunt înțelese în acest moment. Inclusiv Florin Tănase are un acord verbal cu viitoarea sa echipă în privința contractului.

FCSB – Rapid. ECHIPELE DE START:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Budescu, Oct. Popescu
ANTRENOR: Toni Petrea
REZERVE: Straton, Miron, Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, Keșeru

RAPID: Moldovan – Belu, Săpunaru, Dandea, Morais – Crepulja, Al. Albu – Sefer, A. Ilie, Stahl – Marzouk
ANTRENOR: Mihai Iosif
REZERVE: Drăghia, Ad. Bălan, Goge, Pănoiu, C. Popescu, Florica, Ignat, Despa, Stănici

Stadion: „Arena Națională” (București)
Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu, Mihai Marica