Florin Tănase, dezamăgit după thriller-ul cu CFR Cluj: „Numai nouă ni se putea întâmpla!” Anunț despre transfer + Toate reacțiile de la FCSB

Robert Zanfir / 23.01.2022, 22:18
Florin Tănase, dezamăgit după thriller-ul cu CFR Cluj: „Numai nouă ni se putea întâmpla!” Anunț despre transfer + Toate reacțiile de la FCSB

FSCB și CFR Cluj au remizat dramatic, 3-3, într-un meci din runda 22 din Liga 1. În urma rezultatului de duminică, cele două rămân despărțite de 10 puncte în fruntea clasamentului. Florin Tănase a declarat după meci că oaspeții au egalat cu noroc.

FCSB și CFR Cluj au oferit un spectacol de înaltă clasă pe Arena Națională, în primul meci din sezonul de primăvară. Octavian Popescu a macat poate golul sezonului, Debeljuh a fost omul partidei, iar Iulian Cristea este eroul finalului de meci, cu golul dramatic din prelungiri.

Florin Tănase, dezamăgit după thriller-ul cu CFR Cluj: „Numai nouă ni se putea întâmpla!” Anunț despre transfer

Florin Tănase a declarat după meci că CFR Cluj a egalat cu noroc. Căpitanul a anunțat că transferul său nu este încheiat și că mai poate pleca de la FCSB.

„A fost un meci frumos, cu multe goluri. Din păcate, am luat două goluri din faze fixe. Nu am scăpat de ce ne era frică. E bine că am egalat pe final și am scos un punct.

Primul lor gol a fost norocos. Numai nouă ni se putea întâmpla. Probabil că altfel decurgea jocul. E bine că am marcat trei goluri. Avem încredere pentru meciurile viitoare. Dacă ei se vor încurca, ne vom apropia și titlu se va juca.

După părerea mea, o să fie un meci dificil cu Dinamo. Jucăm în Ștefan cel Mare, sperăm să fie terenul cât de cât bun acolo. Să nu fie înghețat.

Nu sunt afectat. Sunt fericit. Încă se mai discută, din ce am înțeles, dar nu știu foarte multe. Deocamdată sunt aici, mă concentrez pe ce am de făcut aici și sper să îmi ajut echipa”, a declarat Florin Tănase.

Iulian Cristea: „Am pierdut două puncte!”

Iulian Cristea a egalat în prelungirile partidei, cu o lovitură de cap. Fundașul s-a lovit în săritură cu Mike Cestor și și-a spart capul. Acesta a rămas întins pe gazon și a fost asaltat de colegi, în meleul bucuriei.

„Am o lovitură la cap, nu e foarte gravă. Pentru asta muncim, să egalăm, să aducem puncte. Din păcate nu am văzut golul, am văzut cum sar colegii pe mine, pe mine mă durea capul.

Deja am văzut pe mănușă că îmi curgea sânge. Am văzut că au sărit colegii pe mine. A doua repriză am jucat cu trei fundași centrali, am urcat și am văzut mingea în stânga și am zis că e ultima fază a noastră, în care puteam să egalăm.

Eu zic că în seara asta am pierdut două puncte. Sunt 10 puncte, mai sunt meciuri până la play-off. Eu zic că i-am dominat, ei nu au reușit să joace nimic. Noi am greșit, noi le-am dat două goluri.

Dinamo? Ne dorim să câștigăm. Va fi un meci greu, mai dificil decât în tur. Nu știm la ce să ne așteptăm de la gazonul din Ștefan cel Mare”, a declarat Iulian Cristea.

Octavian Popescu, după golul senzațional: „E specialitatea casei!”

„E specialitatea casei la mine și sper să o țin tot așa! Nu prea (n.r.- dacă a exersat mult). Colegii m-au felicitat și le mulțumesc foarte mult pentru că fără ei nu pot să reușesc.

Și adversarilor le mulțumesc. A fost un meci incendiar și e bine că suntem acolo, în spatele lor”, a declarat Octavian Popescu.

Tavi Popescu a fost încântător. A fost cel mai bun meci de când a venit la FCSB. Ce progresie, ce pase. Nu mai spun de gol, care… Și trebuie să tragem o concluzie după acest meci. Locul lui Tavi Popescu nu este în bandă. El trebuie să joace inter sau în spatele vârfului.
Ilie Dumitrescu

FCSB – CFR Cluj 3-3. ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruț – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, Dumiter, M. Tănasă, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Perianu, Oaidă, Vinicius
Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Burcă, Graovac, Camora – Păun, Boateng, Bordeianu – C. Deac, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) A2: Mitruţi Daniel (Craiova)