Florin Tănase, prima veste importantă după ce a fost avertizat de Gigi Becali. Două noi echipe pe urmele căpitanului FCSB

Robert Zanfir / 26.01.2022, 18:34
Florin Tănase, prima veste importantă după ce a fost avertizat de Gigi Becali. Două noi echipe pe urmele căpitanului FCSB

Bașakșehir și Sivasspor și-ar fi manifestat recent interesul pentru Florin Tănase. Căpitanul FCSB a fost criticat de Gigi Becali după primul meci oficial al anului, 3-3 cu CFR Cluj. Mijlocașul tocmai și-a încheiat contractul de impresariat cu frații Becali, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

Florin Tănase a devenit subiectul unei licitații cu preț de pornire, dar fără… ofertanți. Cel puțin pentru moment, echipele interesate de căpitanul FCSB au făcut oferte doar la nivel declarativ. Mijlocașul joacă tot în Liga 1. După partida cu CFR Cluj, 3-3, a intrat și în vizorul lui Gigi Becali.

Florin Tănase, prima veste importantă după ce a fost avertizat de Gigi Becali. Două noi echipe pe urmele căpitanului FCSB

Florin Tănase a intrat în vacanță cu gândul la transferul la Al Nassr. Oferta arabilor nu a mai venit, iar replica jucătorului nu a întârziat. Nu și-a mai prelungit contractul cu firma fraților Becali, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

Totuși, Tănase ar putea avea parte de o șansă nesperată. Potrivit ProSport, mijlocașul ar fi fost propus și în Turcia. Iar Bașakșehir și Sivasspor s-au arătat interesate de transferul românului.

Bașakșehir este campioana din 2020 din Super Lig, în timp ce pentru Sivasspor a jucat recent fostul fundaș al FCSB, Paul Papp. După 22 de etape, prima este pe locul 8, cu 34 de puncte, iar cea de-a doua pe locul 10, cu 31 de puncte.

Dialog incredibil purtat între Gigi Becali și Florin Tănase

Florin Tănase nu a fost printre remarcații din remiza cu CFR Cluj. Dimpotrivă, imediat după meci Gigi Becali l-a luat în „colimator”. Patronul FCSB nu s-a sfiit să îl amenințe cu banca de rezerve.

„Octavian Popescu a devenit mai important decât Tănase. Da, Tănase a fost discret. Am vorbit cu el acum. I-am spus: «Băi, te rog frumos, vezi ce faci. Știi că te-am lăudat, că am zis că ești cel mai mare, cel mai bun din România și rămân la părerea asta, dar dacă tu joci așa, tată, nu-mi convine»”, a spus Becali, care a completat:

„Ce o să se întâmple? O să fie schimbat, îl schimbă antrenorul, păi, ce, antrenorul e fraier, ca să-l lase pe el pe teren?” a adăugat.

5,5 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt

Nu mă afectează, eu mă antrenez zi de zi, îmi doresc să joc, să marchez goluri. Se discută, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Din ce am înțeles, încă se discută, dar nu știu multe.

Am înțeles că se discută, atât. Deocamdată sunt aici, mă concentrez pe ce am de făcut aici”, a spus Florin Tănase.