Florin Tănase și-a făcut bagajele și e gata să lase FCSB pentru transferul carierei! „Salariul lui poate depăși un milion de dolari!”

Moldoveanu Camelia / 26.05.2021, 22:25
Florin Tănase și-a făcut bagajele și e gata să lase FCSB pentru transferul carierei! „Salariul lui poate depăși un milion de dolari!”

Florin Tănase și-a exprimat dorința de a părăsi FCSB, după meciul contra CFR Cluj. Gândurile îi sunt împărtăși de Gigi Becali. Pentru că cei doi pare că s-au înțeles în privința unui transfer înainte de expirarea contractului fotbalistului, Victor Becali s-a apucat să-i caute echipă. Salariul primit din străinătate ar putea fi unul impresionant.

Florin Tănase a refuzat o mărire de salariu la FCSB

Florin Tănase a refuzat banii de la FCSB pentru a putea pleca în străinătate
Florin Tănase a refuzat banii de la FCSB pentru a putea pleca în străinătate

Victor Becali a vorbit despre golgheterul Ligii 1, Florin Tănase, și despre posibilitatea ca fotbalistul să plece în zona Golfului. După cum și-a închipui toată lumea, vărul lui Gigi confirmă că dorința sportivului era să câștige titlul cu FCSB și să fie și golgheter în același timp.

A avut un sezon extraordinar. Sigur că orice jucător își dorește să plece, altă provocare și bani mai mulți. El a refuzat o mărire de salariu. Eu cred că și-a dorit să câștige un campionat. Să câștigi și campionatul și să fii și golgheter e ceva.

(n.r. despre oferta din Golf) Da, sunt ceva discuții, dar nu e ceva concret. Deocamdată, jucătorii sunt propuși, dar ca să fie o ofertă concretă în momentul ăsta nu se poate spune. Sunt propuneri, discuții.”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.ro

Salariul golgheterului Ligii 1 poate depăși un milion de dolari în străinătate

Tot Victor Becali a explicat faptul că golurile înscrise de Florin Tănase, în acest sezon, îl fac foarte ușor de de vândut. Cu toate că a ajuns târziu la națională, fotbalistul a demonstrat la echipa de club și a reușit să înscrie 10-12-14 goluri pe sezon. Suma de 5 milioane de dolari pentru transferul golgheterului Ligii 1 este una extrem de realistă din spusele impresarului. Mai mult, în străinătate Tănase ar putea avea un salariu de peste un milion de dolari.

(n.r. poate fi vândut pe 5 milioane de euro?) Eu cred că e un jucător care a înscris atâtea goluri poate fi pe o astfel de sumă, pentru că an de an a înscris goluri. El a avut 10-12-14, tot timpul a dat goluri. Anul ăsta și experiența, și maturitatea, și forma foarte bună… Este și la națională… Părerea mea e că a ajuns târziu la națională.

Tănase poate să ia un salariu mai mare de 10% din suma de transfer. Poate să ia și mai mult de un milion de dolari.

El este un jucător care înscrie atâtea goluri și nu are cum să nu fie în atenția mai multor echipe”, a spus Victor Becali,

Florin Tănase a declarat după meciul cu CFR Cluj că își dorește să plece la o echipă din străinătate. Dacă acest lucru nu o să se întâmple înainte de începerea următorului sezon, el este dispus să aștepte până i se termină contractul cu FCSB, aducică la anul.