Florinel Coman le promite fanilor FCSB că răzbunarea este aproape. „De fiecare dată se acumulează durere”

Bordei Radu / 28.06.2022, 12:10
Florinel Coman le promite fanilor FCSB că răzbunarea este aproape. „De fiecare dată se acumulează durere”

Florinel Coman este convins că momentul celor de la FCSB este aproape. După ani de zile în care supremația CFR-ului a fost greu de urmărit de către bucureșteni, aceștia sunt mai determinați ca niciodată să se revanșeze. Vicecampionii de abia așteaptă startul noului sezon.

Florinel Coman așteaptă momentul revanșei. „Sper să ne răzbunăm”

Pentru vicecampioni, pierderea titlului în finalul sezonului trecut a fost o lovitură mare, mai ales că bucureștenii păreau echipa mai în formă. Remiza cu Voluntari a trimis, însă, titlul, la Cluj. Aici a fost marea problemă a jucătorilor antrenați de Toni Petrea. Dar cel mai scump transfer realizat de Gigi Becali este sigur că se apropie momentul revanșei.

Se acumulează durere în fiecare an, fiecare eșec este tot mai usturător. Dar asta însemană că răzbunarea va fi mult mai tare. Mereu am pierdut campionatul cu echipe mici, dar cred că se apropie momentul revanșei. Sunt echipe puternice, Craiova, CFR, dar nu vreau să mă gândesc la ei, cred că singurul adversar suntem noi.

Nu mai trebuie să ne gândim la accidente, trebuie să intrăm tare, să câștigăm meciurile cu 2-3 goluri diferență. Și în Europa putem face perfromanță, eu cred că putem ajunge în grupe. Acum suntem jucători cu experiență, jucăm de 2-3 ani împreună, a coemntat fotbalistul la Pro Arena

Florinel Coman este sfătuit să se întoarcă la Farul Constanța sub formă de împrumut

Gardoș crede că cel mai benefic ar fi pentru Florinel Coman dacă ar merge împrumut la Farul Constanța, variantă vehiculată în ultima perioadă în spațiul public. Fotbalistul care s-a retras recent din activitate crede că „Mbappe” ar putea juca meci de meci la malul mării și astfel ar reveni rapid la forma care l-a făcut pe Gigi Becali, nu demult, să ceară în schimbul său zeci și sute de milioane de euro.

Cu siguranță poate reveni! Accidentarea lui a fost una gravă, dar doar musculară și e clar că poate să revină. Doar că nu mai are același ritm.

Nu putem vorbi de o accidentare de ligamente încrucișate cum am avut eu, în care nu există niciun fel de operație care să nu aibă efecte secundare. El trebuie să aibă răbdare și să nu devină frustrat, dar nu e cel mai bun club unde să fii așteptat și să fie lumea înțelegătoare cu tine.

Eu cred și i-o spun direct că ar fi de ajutor să meargă la Farul. Decât să stea pe bancă la FCSB mai bine să meargă să joace. Dacă va juca meci de meci la FCSB și cu o pregătire bună, nu are cum după zece etape să nu revină la forma bună”, a spus Florin Gardoș potrivit Fanatik