Florinel Coman, urmărit de blestemul accidentărilor. Medicii nu i-au dat vești prea bune “aripii” de la FCSB

Ștefănescu Dragoș / 02.07.2021, 13:15
Florinel Coman, urmărit de blestemul accidentărilor. Medicii nu i-au dat vești prea bune “aripii” de la FCSB

Sezonul trecut FCSB a ratat din nou titlul de campioană a României. Patronul FCSB-ului, Gigi Becali nu se lasă descurajat de lipsa de trofee din ultimii ani a clubului său. Acesta are în continuare ambiții mari și promite performanțe la cel mai înalt nivel. Cum nu toate se potrivesc conform planurilor făcute, accidentările par să pună din nou bețe în roate FCSB-ului. Florinel Coman, urmărit de blestemul accidentărilor. Medicii nu i-au dat vești prea bune “aripii” de la FCSB.

Florinel Coman, urmărit de blestemul accidentărilor. Medicii nu i-au dat vești prea bune “aripii” de la FCSB

După un sezon fără strălucire și performanțe deosebite, FCSB se pregătește intens pentru noul sezon din Liga 1. Însă problemele medicale ale jucătorilor pun în pericol  viitorul sezon al clubului. Unul dintre jucătorii de bază ai FCSB-ului este atacantul Florinel Coman (23 de ani). Acesta a avut însă apariții sporadice sezonul trecut din cauza accidentărilor suferite. Se pare că problemele atacantului au reapărut și va fi nevoit să se opereze din nou.

Florinel Coman, urmărit de blestemul accidentărilor

Florinel Coman a suferit o accidentare destul de serioasă în timpul partidei România-Macedonia de Nord. Ieșit de pe terne vizibil afectat de accidentare, Coman a ratat tot restul sezonului din Liga 1. Ulterior s-a sperat că jucătorul și-a revenit la forma obișnuită după perioada de repaos.

Problemele medicale ale lui Coman ar fi cauzate de o leziune la adductori şi o pubalgie. Șansele ca jucătorul să-și revină fără o intervenție chirurgicală sunt foarte mici.

În cazul operației de pubalgie sportivul va fi nevoit să stea trei săptămâni fără să se antreneze. Ulterior ar trebui să înceapă recuperarea. În acest caz, jucătorul FCSB-ului ar putea fi indisponibil trei luni, poate chiar mai mult.

Florinel Coman a fost adus de FCSB de la Viitorul în 2017. În cei 4 ani petrecuți la FCSB Coman a bifat 130 de apariții reușind 33 de goluri și 35 de pase decisive. La momentul actual Florinel Coman este ciotat la 5 milioane de euro de Transfermarkt.

Florinel Coman pe urmele lui Mihăilă

O intervenție chirurgicală similară cu cea pe care trebuie să o facă Coman, a făcut și jucătorul Parmei Valentin Mihăilă. Acesta s-a operat la sfârșitul lunii mai iar medicul l-a avertizat în privința reveniri sale pe teren.

Sunt destul de rău. Acum e mai bine, că m-am operat miercuri din nou, e aceeași problemă cu pubalgia. M-am operat a doua oară, sper să fie cu noroc, să scap de această problemă.

Trei luni mi-a dat doctorul. Trebuie să stau trei săptămâni, să nu fac nimic, iar după aceea să încep recuperarea. Apoi voi putea juca”, a declarat Valentin Mihăilă după intervenția chirurgicală suferită.