Floyd Mayweather și-a dat iubita afară din casă. Superba dansatoare Anna Monroe nu a avut de ales

Bordei Radu / 06.05.2021, 13:37

Floyd Mayweather și-a dat iubita afară din casă. Excentricul Floyd este din nou în centrul atenției. De data aceasta fostul mare campion de box și-a trimis iubita să locuiască în altă parte. Nu este voba, însă, de o despărțire. Americanul se va întoarce în ring, iar pentru asta dorește să se concentreze doar la sesiunile de pregătire.

Superba Anna Monroe poate reprezenta, însă, o distracție mult prea mare, de aceea, Floyd a acționat în consecință. Iar frumoasa blondă nu a avut de ales și s-a conformat dorințelor lui Floyd.

Floyd Mayweather și-a dat iubita afară din casă. Superba dansatoare Anna Monroe nu a avut de ales

Vestea că fostul mare campion se va întoarce în ring, a bucurat pe fanii boxului din toată lumea. Chiar dacă este un meci demonstrativ, Floyd nu va dori să își păteze imaginea de luptător neînvins. Mai ales că va avea în față un luptător amator, pe vedeta de pe Youtube, Logan Paul.

Pugilistul de 44 ani nu a pierdut în cele 50 de meciuri pe care le-a disputat în toată cariera și nu vrea să cunoască înfrângerea nici acum. De aceea, a început să se pregătească intens pentru luptă. Iar americanul i-a transmis iubitei sale că dorește să fie singu în casă, pentru a se concentra. Superba dansatoare exotică a trebuit să respecte dorința sportivului.

„Anna a suferit, dar nu are de ales. Floyd decide totul în relație”

Blonda de 29 de ani nu a primit prea bine vestea, dar nu a avut ce să facă. Ziariștii britanici au aflat mai multe detalii despre această mutare intempestivă chiar de la o perosană apropiată a cuplului.

Anna a fost mirată, pentru că vila lui Floyd din Las Vegas are 11 dormitoare, plus două case de oaspeți. Dar probabil că ar fi simțit-o aproape și ar fi dorit să fie cu ea. Așa că s-a mutat în vechiul ei apartament, pentru moment. Nu este o perioadă ușoară, dar îl înțelege pe Floyd. Mai ales că știe că el ia deciziile în relația lor, au aflat ziariștii.

Anna are și avantaje, alături de Floyd trăiește o viață într-un lux deosebit. Americanul nu își refuză nicio plăcere, iar Anna este și ea răsfățată. În plus, au apărut informații în care Money se gândea să oficializeze relația. Cei doi s-ar fi logodit îns ecret, dar americanul s-a grăbit să nege aceste zvonuri. ”Nu am fost niciodată logodit sau însurat. Sunt doar minciuni” a comentat Mayweather