Șoc în lumea sportului mondial după ce s-a spus că Floyd Mayweather a rămas fără bani. Cum a fost posibil acest lucru

Moldoveanu Camelia / 23.06.2022, 23:50
Șoc în lumea sportului mondial după ce s-a spus că Floyd Mayweather a rămas fără bani. Cum a fost posibil acest lucru

Floyd Mayweather ar fi rămas fără bani, din spusele faimosului Jake Paul. Fostul pugilist a aruncat toată averea pe femeile din jurul lui.

Logan Paul nu a văzut niciun ban de la Floyd Mayweather

Logan Paul, fratele mai mic al celebrului YouTuber Jake Paul, a intrat în ring contra lui Floyd Mayweather, în urmă cu mai bine de un an. „Amatorul” a rezistat opt reprize în fața legendarului campion la box, astfel că ar fi trebuit să se aleagă cu 20 de milioane de euro. De cealaltă parte, Mayweather a încasat o bursă se 65 de milioane de euro.

În urmă cu fix un an m-am bătut cu Moyd Fayweather. El este dificil de lovit, dar chiar și mai dificil este să iei banii tăi de la el”, l-a atacat verbal direct Logan pe Mayweather.

Floyd Mayweather a negat această acuzație, însă Jake Paul și-a apărat fratele. Într-un interviu cu Rob Moore, celebrului YouTuber a avut o declarație extrem de acidă la adresa fostului pugilist:

Floyd Mayweather este falit. Am spus-o tot timpul. Eu cred că el a cheltuit banii cel mai probabil pe fetele pe care le plătește să fie tot timpul în jurul lui”

Dați în judecată pentru că ar fi păcălit oamenii să investească în criptomonede

Floyd Mayweather jr., unul dintre cei mai mari boxeri, precum și cunoscuta Kim Kardashian au probleme cu legea, în State. Aceștia ar fi fost dați în judecată din cauza unor criptomonede.

Cei doi oameni notorii în State și nu numai, ar fi fost dați în judecată din cauza criptomonedelor. Aceștia ar fi păcălit mai multe persoane să investească într-o criptomonedă numită EthereumMax. Cum s-a întâmplat, însă, totul?

Floyd Mayweather jr. și Kim Kardashian, două dintre cele mai cunoscute personaje pe social media, au fost contactați, iar, mai apoi, plătiți, pentru a face reclamă acestei criptomonede pentru ca, ulterior, oamenii să investească masiv. Totuși, conform celor de la bloomberg.com, cei doi au primit mai multe acuzații depuse la Tribunalul Federal din Los Angeles.

Sportivul nu se află la prima acuzație de acest gen. În 2018, acesta a fost amendat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Statele Unite ale Americii pentru că luase parte la mai multe campanii legate de promovarea criptomonedelor, fără a fi indicat și cuvântul „publicitate”.

Un organism de reglementare financiară din Marea Britanie o acuză concret pe Kim Kardashian că le-a vorbit urmăritorilor de pe Instagram despre „criptobule cu iluzii de îmbogățire rapidă”