Floyd Mayweather uimește din nou. Ce a făcut legendarul boxer la un meci de la LA Lakers

Giosanu Catinca / 25.10.2021, 22:47

Americanul Floyd Mayweather a fost fotografiat în compania modelului Gallienne Nabila după ce face logodnica lui, Anna Monroe, stripperiță la unul dintre cluburile sale din Las Vegas, i-a cerut 5 milioane de dolari.

Floyd Mayweather uimește din nou

Floyd Mayweather a fost văzut alături de fosta sa iubită, Gallienne Nabila, la un meci de la LA Lakers. Legendarul boxer s-a alăturat influenceriței în timpul victoriei Lakers 121-118 asupra Memphis Grizzlies duminică. ”Incidentul” vine la trei luni după ce cunosctul sportiv a fost văzut mergând la brațul frumoasei Nabila, imagini care i-au determinat pe mulți să pună la îndoială statutul logodnei sale cu Anna Monroe.

Deocamdată nu se știe exact dacă Mayweather și Monroe sunt împreună. Potrivit The Sun, el a decis ca logodnica lui, Anna Monroe, stripperiță la unul dintre cluburile sale din Las Vegas, să plece din casă pentru ca el să se poată antrena. Ruptura dintre ei s-ar fi produs în luna mai a acestui an.

Floyd este tot mai concentrat pe box, chiar dacă s-a retras. Astfel că a pus pauză la orice altceva. Anna s-a mutat în vechiul ei apartament. A înțeles că el este cel care decide în relația lor. El i-a cerut să se mute pentru a se concentra pe box și a se pregăti pentru luptă.”, au transmis cei de la The Sun, la momentul respectiv.

În ce relații este Floyd Mayweather cu Anna Monroe

Un apropiat al sursei citate a transmis că Mayweather i-a dat lui Monroe aproximativ 3,64 milioane de lire sterline în încercarea de a o recâștiga. La rândul ei, blondina în vârstă de 29 de ani le-a spus prietenilor că Floyd i-a oferit o sumă uriașă de bani pentru bijuterii. Mai mult, boxerul i-a spus că este dispus să-i cumpere un iaht pentru a îndrepta lucrurile.

Anna le-a spus prietenilor că Floyd i-a trimis cinci milioane de dolari pentru a încerca să o recucerească după ce a fost prins cu fosta iubită.”, a spus sursa.

Floyd și Anna s-au logodit în ianuarie 2021, după o relație de câteva luni. Până să se confrunte cu probleme în căsnicie, cei doi au locuit într-un complex de lux care valorează 11.000.000 de dolari. Acesta are 14 dormitoare, 11 băi și 2 case pentru musafiri.

Se pare că Floyd a spus că ar putea folosi banii pentru a cumpăra niște bijuterii frumoase.”, a mai spus sursa jurnaliștilor străini.