Fost căpitan al lui Dinamo: ”Cortacero are pe masă ofertă pentru a vinde echipa”. Face și profit!

Gabriel Eșanu 13.01.2021, 20:35
Fost căpitan al lui Dinamo: ”Cortacero are pe masă ofertă pentru a vinde echipa”. Face și profit!

Florentin Petre, fost căpitan al lui Dinamo, este foarte îngrijorat de situația actuală a echipei. „Piticul” nu înţelege de ce Pablo Cortacero se încăpăţânează să păstreze pachetul majoritar de acţiuni. Deşi ar avea pe masă o ofertă prin care îşi poate recupera toţi banii investiţi până acum. Ba chiar ar face şi un profit considerabil, de ordinul sutelor de mii de euro.

Florentin Petre este convins că Pablo Cortacero vrea să bage clubul Dinamo în faliment

Știu foarte bine că a avut o ofertă șă își recupereze banii, plus încă jumătate ca să cedeze acțiunile. Nu a vrut. În câteva luni să câștigi aproape dublu cât ai băgat. Mie mi se părea un moment oportun să te ridici de la masă și să mergi mai mai departe. Și acum cred că are oferta pe masă. I se dădeau banii investiți plus încă 400.000 sau 500.000 de euro ca să cedeze acțiunile. Dacă nu ești în stare să conduci, lasă-l pe altul. Din ce văd, altele sunt obiectivele acolo, a declarat Florentin Petre pentru Realitatea Sportivă.

În ciuda faptului că Dinamo a făcut multe meciuri bune în acest sezon de Liga 1, Florentin Petre spune că viitorul clubului este sumbru. Instabilitatea financiară afectează din toate punctele de vedere. Fostul mijlocaş este convins că intenţia lui Pablo Cortacero este aceea de a duce clubul în faliment.

„Situaţia este dramatică din toate punctele de vedere. Am văzut că le-au plecat majoritatea jucătorilor. Din ce văd, aceşti băieţi din Spania, mai ales cel care care a cumpărat acţiunile, fac tot posibilul să bage clubul în faliment. Majoritatea jucătorilor îşi cer drepturile pe tot contractul. Asta înseamnă dezastru total. Daca merg toţi la FIFA şi la TAS, situaţia va fi complicată. Cine ştie ce obiective a avut. Din ce se scrie, e director la 11 societăţi la care obiectivul e acelasi”, a mai povestit Florentin Petre.

Dinamo pare să înceapă foarte bine anul 2021, în ciuda faptului că toţi fotbaliştii spanioli au părăsit echipa. Formaţia pregătită de Ionel Gane joacă de la această oră cu Hermannstadt şi conduce cu 2-0, prin golurile marcate de Fabbrini şi Nemec. Dinamo ar putea să urce până pe locul opt în cazul în care obţine victoria la Sibiu. Şi ar fi la doar două puncte de Chindia Târgovişte, ocupanta locului 6, ultimul dintre cele care asigură un loc în play-off.

Urmăriți Playsport.ro și pe