O vedetă a lui Dinamo s-a înțeles cu CFR Cluj! Când semnează contractul

Marian Cărăvan 13.01.2021, 16:22
O vedetă a lui Dinamo s-a înțeles cu CFR Cluj! Când semnează contractul

Campioana CFR Cluj se întărește cu un jucător de la greu încercata Dinamo. O vedetă a „câinilor” s-a înțeles deja cu CFR Cluj și e o chestiune de zile până când fotbalistul va semna cu gruparea din Gruia. Este un fotbalist dorit insistent de antrenorul Edi Iordănescu.

Fotbalistul dorit de Edi Iordănescu vine în Gruia. O vedetă a lui Dinamo s-a înțeles cu CFR Cluj!

Edi Iordănescu dezvăluia recent că a pus ochii pe trei dintre fotbaliștii de la Dinamo. Unul dintre ei e pe cale să ajungă la gruparea din Gruia. Acesta a ajuns la un acord de principiu cu echipa campioană și se preconizează o mutare spectaculoasă pe piața transferurilor. Diego Fabbrini mai trebuie doar să-și rezolve problemele la Dinamo, pentru a putea pleca în Gruia, dar se pare că nu are cu cine discuta la club.

La finalul anului trecut, Fabbrini și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract și pentru a putea semna cu CFR Cluj, informează ProSport. Clubul ardelean e interesat de serviciile mijlocașului italian, interes fiind și din partea Astrei Giurgiu. Italianul e tentat să meargă în Gruia, alegând stabilitatea financiară și posibilitatea de a juca la o echipă cu șanse reale la titlu și de participare în cupele europene.

Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate, spunea recent Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului.

Diego Fabbrini s-a inteles cu CFR Cluj
Diego Fabbrini s-a inteles cu CFR Cluj

Cine este Diego Fabbrini, jucătorul dorit de Edi Iordănescu

Italianul Diego Fabbrini a ajuns în septembrie 2018 în Liga 1, fiind legitimat mai întâi la FC Botoșani. A trecut apoi la sud de Dunăre, pentru a juca la ȚSKA Sofia, iar din 22 august 2019 este jucătorul lui Dinamo. A venit cu optimism la gruparea din Ștefan cel Mare, fără să anticipeze ceea ce avea să îndure alături de colegii săi.

Fotbalistul cu o selecție în prima reprezentativă a Italiei, într-un meci amical contra Angliei, în mandatul lui Cesare Prandelli, va continua în fotbalul românesc.

E dorit insistent de Edi Iordănescu la CFR Cluj. Diego Fabbrini poate fi soluția ideală după plecarea lui Culio. Un mijlocaș ofensiv care să aibă calitatea de coordonator de joc. Mai trebuie doar să-și rezolve despărțirea de Dinamo. Jucătorii străini pot să plece de la o echipă prin simpla notificare către FIFA, a declarat președintele AFAN, Emilian Hulubei.

Născut la data de 31 iulie 1990, la San Giuliano Terme, Diego Fabbrini are o cotă de piață de 550.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe