Fosta „Gheată de Aur” a Europei este convinsă de plecarea lui Ianis Hagi: „Dacă un club vine să se intereseze de tine, este greu de ignorat”

Moldoveanu Camelia / 04.05.2021, 10:56
Fosta „Gheată de Aur” a Europei este convinsă de plecarea lui Ianis Hagi: „Dacă un club vine să se intereseze de tine, este greu de ignorat”

Se vorbește tot mai des despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers. De această dată, Kevin Phillips și-a dat cu părerea despre transferul românului. Fosta „Gheată de Aur” îl vede deja plecat la o echipă europeană.

Kevin Philips este convins că Ianis Hagi va părăsi Rangers în această vară

Ianis Hagi Rangers
Ianis Hagi pare să fie tot mai aproape de plecarea de la Rangers

Zvonuri au tot existat, dezvăluiri despre echipele interesate de Ianis s-au tot făcut, iar acum fosta „Gheată de aur” a declarat că îl vede pe român plecat de la Rangers din vară. Mai mult, chiar Gică Hagi a anunțat că Sevilla și Lazio sunt interesate de fiul său.

Fostul atacant de la Sunderland  mizează pe faptul că echipele care îl curtează pe Ianis sunt europene. Din punctul lui de vedere, acest lucru este greu de ignorat de către tânărul Hagi.

Da, cred că va pleca! Oricât de mult s-ar fi bucurat de timpul petrecut la Rangers, dacă un club european vine să se intereseze de tine, este întotdeauna greu să ignori asta. Este o decizie importantă pentru Steven Gerrard, pe care trebuie să o ia la sfârșitul sezonului. Nu m-ar surprinde dacă s-a transfera la unul dintre acele cluburi europene, a declarat Kevin Phillips, pentru Football Insider.

Ar aduce bani pentru un alt transfer dorit de Stevie G

Sevilla și Lazio par gata să plătească o sumă importantă pentru a-l aduce pe Ianis Hagi la echipele lor. S-au avansat sume între 10 și 12 milioane de lire sterline, aproximativ 12, respectiv 14 milioane de euro.

Privind din punct de vedere al business-ului, ar trebui luată în considerare oferta. Așa trebuie să te gândești când conduci o afacere. Sunt mulți bani, 12 milioane de lire sterline. S-ar putea să fie greu să refuzi, uitându-te la cifre. Nu este întotdeauna un jucător de start. Dacă nu este 100% esențial pentru echipă, ar putea să-l lasă lase să plece, să ia banii și să-i reinvestească”, a declarat Paddy Kenny”, o fostă glorie de-ale lui Rangers, pentru Football Insider.

Dar ar mai fi un motiv pentru care Steven Gerrard și-ar fi dat acordul pentru transfer. Rangers a pus ochii pe cea mai nouă mare speranță a fotbalului olandez. Joey Veerman este un mijlocaș de 22 de ani, de la Heerenveen, „vânat” deja de multe cluburi europene. The Scottish Sun vorbește despre interesul unor echipe ca Atalanta, Reims, Southampton. Dar și „granzii” olandezi, Ajax și PSV sunt gata să acopere suma de 5 milioane de lire, aproximativ 7 milioane de euro, cerută pentru Veerman. Iar vânzarea lui Ianis pare cea mai bună metodă pentru Rangers de a face rost de banii necesari acelui transfer.