VIDEO. Ce „palmă” a primit Steven Gerrard de la Ianis Hagi în Rangers-Celtic 4-1! Românul, decisiv pentru campioana Scoției

Mihai Rosoiu / 02.05.2021, 16:55
VIDEO. Ce „palmă” a primit Steven Gerrard de la Ianis Hagi în Rangers-Celtic 4-1! Românul, decisiv pentru campioana Scoției

10 minute i-au fost necesare mijlocașului român în „Old Firm” pentru a-și demonstra calitatea. Ce „palmă” a primit Steven Gerrard de la Ianis Hagi în Rangers-Celtic 4-1! Acesta a intrat pe teren în minutul 84, la scorul de 3-1 în favoarea alb-albaștrilor. Fiul lui Gică Hagi și-a făcut simțită prezența pe teren chiar în prelungiri.

Ce „palmă” a primit Steven Gerrard de la Ianis Hagi în Rangers-Celtic 4-1

Un nou episod din „Old Firm”, derby-ul campionatului scoția de fotbal. După un sezon pe care l-a controlat autoritar, Rangers a încheiat conturile cu eterna rivală în stil de mare echipă. Pe „Ibrox Park”, elevii lui Steven Gerrard nu au avut milă de oponenți și au câștigat fără drept de apel.

După un început echilibrat de meci, Rangers FC a deschis scorul prin Kemar Roofe. Acesta a deblocat tabela în minutul 26, însă bucuria gazdelor a durat mai puțin de 4 minute. La capătul primei jumătăți de oră, „verzii” au izbucnit să restabilească egalitatea. Odsonne Edouard a punctat pentru 1-1 și fanii lui Celtic sperau la o revanșă palidă după un sezon complet ratat.

Rangers n-a lăsat garda jos și a reușit să revină în avantaj doar 3 minute mai târziu. Alfredo Morelos a stabilit scorul pauzei și lucrurile erau deja rezolvate. Eliminarea lui Callum McGregor (Celtic) a lămurit în bună măsură deznodământul confruntării de pe „Ibrox”.

Ianis Hagi intră și pasează decisiv pentru veteranul Jermain Dafoe

În repriza a doua datele problemei s-au complicat pentru vizitatori. Mai întâi Kemar Roofe și-a definitiva ziua perfectă reușind o dublă pentru Rangers, însă meciul nu se încheiase.

Cu 6 minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, Steven Gerrard a decis să-l arunce în luptă și pe Ianis Hagi (22 ani). Românul și-a făcut simțită prezența în prelungirile derby-ului Scoției. Mingea pasată de „șeptarul” lui Rangers a ajuns la Jermain Dafoe și fostul internațional englez a stabilit scorul final al confruntării de sâmbătă după amiază.

Rangers – Celtic Glasgow 4-1 și echipa românului Ianis Hagi reușește să-și definitiveze un sezon perfect cu un nou succes în fața rivalilor tradiționali.

Ianis Hagi, ultimul sezon la Rangers?

În ultimele luni, Ianis Hagi nu a mai prins primul 11 al lui Rangers așa cum se întâmpla la venirea sa pe „Ibrox”. Relația rece cu antrenorul Steven Gerrard ar putea fi semnul că românul poate părăsi echipa după finalul acestui sezon.

În ultimele săptămâni au apărut zvonuri potrivit cărora Ianis Hagi va lua drumul Italiei sau al Spaniei. Este cert interesul unor echipe importante din cele două campionate pentru tânărul mijlocaș român. Lazio Roma și Sevilla FC sunt formațiile care au recunoscut că și-au fixat o țintă din a-l transfera pe fostul căpitan al Viitorului Constanța în viitoarea pauză competițională.