Fostă glorie a roș-albaștrilor, tranșantă în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Asta trebuie să se întâmple”

Marian Cărăvan 24.01.2021, 19:17
Fostă glorie a roș-albaștrilor, tranșantă în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Asta trebuie să se întâmple”

O fostă glorie a roș-albaștrilor a avut o poziție tranșantă în ceea ce privește războiul dintre FCSB și CSA Steaua. Se duc lupte grele între cele două grupări sportive, fiecare venind cu argumente care să dovedească faptul că merită să fie numită „adevărata Steaua”. Situația devine tot mai interesantă, după refacerea din temelii a stadionului Ghencea. În plus, CSA Steaua se apropie de promovarea în Liga 2, iar FCSB se simte amenințată. Ce părere are o fostă glorie roș-albastră despre această situație? Cine are de câștigat? Poziție tranșantă în războiul dintre FCSB și CSA Steaua.

Fostă glorie a roș-albaștrilor, tranșantă în războiul dintre FCSB și CSA Steaua

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua se duce de mai multă vreme și nu pare a avea un final prea curând. Refacerea din temelii a stadionului Ghencea a readus în prim-plan luptele dintre cele două grupări sportive care revendică palmaresul roș-albaștrilor. Cine va juca aici, FCSB sau CSA Steaua? FCSB e lider în Liga 1. CSA Steaua e lider în eșalonul al treilea și speră să promoveze în Liga 2. Principalul adversar din drumul spre promovare e… FCSB 2. Ce s-ar întâmpla dacă CSA Steaua ar ajunge până în Liga 1? O fostă glorie a roș-albaștrilor are o poziție tranșantă în războiul dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul fotbalist aseamănă duelul dintre FCSB și CSA Steaua cu cel dintre FCU Craiova și CSU Craiova. Iosif Rotariu e convins că un meci FCSB – CSA Steaua ar umple noua arenă din Ghencea.

Cam cum ar fi FCU Craiova cu CSU Craiova. Vreau să văd, să joace în Liga 1 amândouă. Îmi doresc să promoveze, ca orice stelist, în Liga 1 şi să joace pe stadionul din Ghencea. Oricare din cele două sau Dinamo dacă ar veni în Ghencea, pentru că a fost considerat un templu al fotbalului românesc.

La naţională jucam acolo, am câştigat campionate, s-a ajuns în Cupa Campionilor, s-a ajuns în semifinale, finală şi Naţionala, cât am fost jucător, am jucat numai în Ghencea. Eu cred că la fiecare meci stadionul ar fi plin”, a declarat Iosif Rotariu pentru realitateasportiva.net.

Iosif Rotariu, fosta glorie a ros-albastrilor, pozitie transanta in razboiul dintre FCSB si CSA Steaua
Iosif Rotariu, fosta glorie a ros-albastrilor, pozitie transanta in razboiul dintre FCSB si CSA Steaua

Cine este Iosif Rotariu

Născut la data de 27 septembrie 1962, la Prigor, în județul Caraș-Severin, Iosif Rotariu a jucat pentru Steaua în perioada 1986-1990, apoi în perioada 1998-1999. 110 meciuri a bifat Iosif Rotariu în tricoul roș-albaștrilor.

A făcut parte din echipa națională a României, participantă la Campionatul Mondial de Fotbal din Italia 1990.

În martie 2008, a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Urmăriți Playsport.ro și pe